Whatever 83 Napisano Octobar 24, 2015 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pregoreo mi je stator alternatora, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa tim. Po forumu sam nasao brojeve majstora koji rade premotavanje, ali me interesuju iskustva ljudi koji su to radili. Npr, pre koliko vremena ste radili premotavanje, da li vam taj stator jos uvek radi? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Octobar 24, 2015 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to radio na svom motoru cim sam ga uzeo pre 4 god i secam se da sam ih slao nekom majstoru u Backoj Topoli (covek je madjar), al sam izgubio njegov broj, u svakom slucaju evo ja zadovoljan vec 4 sezone. P.S. Ako znas nekog u B.Topoli sigurno ti moze naci njegov broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Mare! Pouzdano znam, radio mojim drugarima statore na Stromu i Kawi ZX10 ! Majstor se nalazi u kaludjerici br tlf : 063 205 579 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Octobar 26, 2015 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno na savetima. Naisao sam negde na broj majstora iz Backe Topole. Joska ga je nekome preporucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Novembar 8, 2015 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekome koristiti informacija. Stator sam uradio u firmi Elmag, iz Nisa. Poslao postexpressom, za par dana zavrsili i poslalii nazad. Dosta su jeftiniji nego u Bg i lepo je urađeno. Koliko sam sa nekih slika mogao da vidim, dosta bolje nego npr oni sa Bezanije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...