Kuzma63 139 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da ponesem kamericu da snimam,nije bas GoPro ali ce posluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno da se zabelezi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahah e sjajni ste momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci to je pumpa gde se desno skrece za MMLug a levo nastavlja Smederevcem, jel tako....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Treba da jeste!? Bas na trouglu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zuper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Octobar 24, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci to je pumpa gde se desno skrece za MMLug a levo nastavlja Smederevcem, jel tako....? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 24, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan a mozda mozemo , dok je jos iole lepo vreme da se skupimo 10ak , 15 motora , i odemo do njega na casicu razgovora , malo isturiramo , eventualno neka lagana voznjica po kraju sa njim i to ... odnesemo mu neki pokloncic itd 10-15 leleeee 25 :-) :-) :-) :-) nikad necu zaboraviti reci one devojcice iz sremcice nisu to LJUDI to su BAJKERI!!! Cast mi je pripadati ovakoj grupi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 24, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan To je motoric, pokloncic spreman :-) slikam u kupatilu najbolja svetlost :-) nije originalna kutija alnto je manje bitno staje lepo :-) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E Rade ti si blesav majke mi! Nosim aparat, da mi Kuzma ne bude usamljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Fanky2. Radekoenig3. Kuzma63 4. Lucky George5.FZ6 6. Alex i Ivana7. Satelis8. Culle9. Matori35110. Bracabgd11. Direktor12. Darko Mihajlovic13. ZEMZEM - ako se uklopim sa vremenom14.Krmco15.Nikos-brzi ki metak16. Advokat17. Konstantin18. tatkonadzeja19. Bane021 20. Caparin 21. Endurac 22. Srdjan 23. Deki WRE + Ivana 24. Bugiman 25. Totomoto Što nas je više to nas je bolje Lepo vreme pa biće valjda i lepo druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13236 Napisano Octobar 25, 2015 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Fanky2. Radekoenig3. Kuzma63 4. Lucky George5.FZ6 6. Alex i Ivana7. Satelis8. Culle9. Matori35110. Bracabgd11. Direktor12. Darko Mihajlovic13. ZEMZEM - ako se uklopim sa vremenom14.Krmco15.Nikos-brzi ki metak16. Advokat17. Konstantin18. tatkonadzeja19. Bane021 20. Caparin 21. Endurac 22. Srdjan 23. Deki WRE + Ivana 24. Bugiman 25. Totomoto 26. Alekre Dakle, mala NIS pumpa na onoj krivini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Daaa dragi Rajko:))) Rade ponesi mi tu grejalicu molim te, nesto toplana zakazala na dorcolu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Octobar 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, zadnjih sat provedeh više u toaletu nego van njega. Popih bulardi pa čekam rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 25, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Oleeeee sreca sreca radost... Bilo ekstra , cast je bilo biti prisutan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5486 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan auuuu , lepo lepo , nema greske ... puno mu srce bilo , a i meni .. lep dan ., lepa voznja , lepo drustvo , sve je bilo super ... iznendio sam se koliko motora je stiglo na onu pumpu ... ulazimo u Nemanjinu ulicu a njegov deda "auuuu vojska je stigla" hahahah - top !! kacite sad slike da se nalazimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 25, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujemo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da Vam je bilo lepo, spojili smo lepo i korisno i izvinite ako sam negde u organizaciji omanuo, ako sam negde i pogresio ne zamerajte Slike se ocekuju od ZEMZEM-a i Alex-e HVALA svima koji su danas Nemanji uvelicali dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i junaka cele price, naravno ne mislim na ovog brzog momka u AGV kacigi vec, na Nemanju koji sedi kao suvozac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vise nego divno a Nemanja je bio presrecan, samo da smislim kako da istovarim materijal, i postavljam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Fanky,svaka cast na organizaciji,sve je bilo lepo i domacini su bili vise nego domacinski :—) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 25, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi,jako lep gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 25, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan imam gladiator da mu poklonim ako je to OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...