Cale 9 Napisano April 17, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Evo da nam porastu zazubice, mada kada pogledate na sta uzimaju lovu, shvaticete da Italijani daju pravu robu za to, a ne neke poklopce za ulje i hladnjak... bla, bla http://www.honda.co.jp/bike-customize/mugen/cbr1000rr06/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Wewe :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano April 18, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su prepravke (osim auspuha) èisto estetske. Ali mnoogo lepo izgleda. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda... Svidja mi se sto nije full-chrome nego je sa merom uradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: Super izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja valjda jedini kome se ne svidja ova sa slike...Polomis oklope i imas 7 godina nesrece :axe: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 19, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja valjda jedini kome se ne svidja ova sa slike...Polomis oklope i imas 7 godina nesrece :axe: Hahahaha! BTW, meni se povraca na hrom kod sportskih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano April 19, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan I bre, što se hvatate za boju, meni se sviðaju linije motora. Je*eš boju, to je ionako primerak za sajmove ili slikanje gde je najvažnije da što više svetli. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 19, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan meni je bass vrh vrhova... eextra izgleda! Bravo cale, ziveo kicc i shund! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 19, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ima i u cno crvenoj boji, a izgleda mi mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 19, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ahhh prestani da meracciss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano April 19, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja valjda jedini kome se ne svidja ova sa slike...Polomis oklope i imas 7 godina nesrece :axe: Hahahaha! BTW' date=' meni se povraca na hrom kod sportskih motora.[/quote'] :prayer: al stvarno nikako je na sportaku .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bi se bunio da mi daju bilo koji. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano April 19, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svidza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ma,mnogo sija... Mada- wozio bih je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...