K_A_W_A 947 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kofer marke Kappa, zapremine 46L. Monolock sistem kacenja. Kupio ga novog prosle godine. Na njega sam ugradio gepek, koji sam posebno narucivao da se napravi i posebno davao mere. Mnogo je cvrsci, stabilniji i veci od onog fabrickog. Gepek ima i zakacaljke za "pauk" mrezu. Gepek proveren na vecu kilazu i jako je cvrst i izdrzljiv. Samo sam gepek platio 50e. U kofer staju dve full-face kacige. Kofer nije nigde izgreban, niti da je negde ostecen. Dva kljuca. Cena za sve je 85e. Ne bih prodavao odvojeno jer je gepek radjen po meri i namenski je za taj kofer.Sva pitanja mogu na sms, viber ili ovde na PP. 062/770001 Nikola 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Gde ces komsija staviti slaninu, kad prodas kofer (video ga uzivo, moze i dve sunke da stane). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dane druze, dve sunke i slanina ce moci da stanu i u novu MAXI-ju 4 od 56L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan gepek! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer otisao komsiji, BrkicNS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...