balkanlover70 690 Napisano Octobar 10, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima. Prodajem komunikaciju Interphone model Car Kit tj.F4. Model je namenjen auto skoli - kominikacija izmedju auta i motora na rastojanju od oko 500m. Eliminisao sam zvucnik i dodao set slusalica pa se komunikacija moze koristiti izmedju dva motora ili vozac-suvozac. Uz "paket" dajem 4 para slusalica-ko ima vise kaciga instalira slusalice u svaku a po potrebi "seta" uredjaj sa jedne na drugu Sve je novo,nikad korisceno,baterije tek treba da se formiraju. Uz set ide i punjac koji se napaja sa 220V . Ako nekog interesuje (uz dogovor) mogu dati jos jedan punjac pa umesto prikljucnice za 220V prepravi na uticnicu USB pa na 12V/5V. Sve je novo ali kutiju/fabricko pakovanje nemam. http://www.interphone.com/documents/10244/72115/ISTRCARKIT.pdf/4defaa79-1d28-4a43-bbaa-99ca5f3ec91b Evo i detaljnijih info. Cena 170 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu,,,, Nimalo ne zaostaje od mladjane F4MC,moze se upariti sa navigacijom,telefonom i drugim uredjajima iz Interphone-a. odlicna komunikacija. Oko cene moze i mali dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Decembar 30, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pri komunikaciji Automobil- Motocikl, šta vozač automobila koristi? Ima li nekakav mikrofon , zvučnik, kako ga uključuje itd. ? Ili mora staviti kacigu na glavu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ali iskljucivo jet kacigu i to bez vizira!onu sa terasicom!! Salu na stranu-posto si ti u tom poslu,a mozda te i zanima uredjaj, evo kako je izgledao u kompletu Ja sam zvucnik iskoristio za radio stanicu u kamionu a mikrofon je "tu negde". Ove novije generacije car kit-a imaju u kompletu umesto zvucnika i mikrofona "musicu" kao nekadasnji mobilni (onu na kablu) ili sistem koji koriste sudije na fudbalskim utakmicama(jer je interphone i za njih razmisljao i napravio F5MC sport). Ali se i to moze srediti -uz dogovor naravno. mozda u nekom mracnom uglu kuce iscupam jos jedan komplet slusalica,za kuciste zvucnika se pobrine kupac i to je to. Evo i manual-a http://www.interphone.com/documents/10244/72115/ISTRCARKIT.pdf/4defaa79-1d28-4a43-bbaa-99ca5f3ec91b Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Decembar 31, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su nam za "novu sezonu" odredili da komunikacija mora biti takva da su vozačima ruke slobodne, a to bi bila, što se tiče automobila, ova situacija na gornjoj slici. Pokušaću da osmislim kako ova tvoja može da se napakuje kod mene i da dobro vrši funkciju. Dakle mora se rešiti zvučnik ? Nisam nikada ni jednu komunikaciju koristio pa se nešto i ne razumem. Mi smo uvek koristili radio stanice, kao i BJB redari, ali ako nas teraju da menjamo onda se moramo prilagoditi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan potrudicu se da ti je vratim u "fabricko stanje" tj. da umesto dva para slusalica ubacim mikrofon i zvucnik. Kod BT komunikacije(a to mogu potvrditi i ostali korisnici) ruke su uvek slobodne a razgovor se odvija kao "da sedite za stolom"-mozete jedan drugom da "upadate u rec". Mislim da u SD i Nisu ima dve auto skole koje koriste komunikaciju kupljenu od mene..... Za detaljnije info,koga interesuje, mozes/Te me pozvati putem vibera na +393405176203 Nesa ili pp,ovde........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena-onog trenutka kada postavis slusalice u kacige i auto od auto skole ,a procitao si da u kompletu prodajem sa jos dva para slusalica,njih mozes postaviti u tvoju kacigu i kacigu tvog saputnika tako da u zavisnosti po potrebi, "setas" samo uredjaj - posao ili voznja/slobodno vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Januar 1, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao PP . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...