brdy 2099 Napisano Octobar 9, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, skoro sam kupio ovaj motor, potrebna mi je sajla za km sat, ne znam gde da je kupim, i motor mi na leru radi na 3500 obrtaja, da cackam sam ili najbolje da oteram kod majstora pa da ga ceo pretrese. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Octobar 9, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne umes da cackas tj nisi nikad ti oteraj kod majstora... imas na karburatoru sraf za stelovanje ler gasa mozes da probas ali bolje da neko strucan odradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Да ли имаш стару сајлу за километар сат? Ако имаш стару оштећену сајлу можеш је однети у сервис "Бобан Сајле" (http://www.yamaha-barel.com). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 10, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan e to mi je trebalo hvala druze na pomoci, poslacu bobanu da mi urade po staroj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...