bmwgs 56 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Peatimo slika nikad nije previse...sretno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 16, 2016 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tri kratka posta spakuj u jedan. Ispeci pa u jednom postu reci. Bolje u vise postova, lakse se ucitava strana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam sa ako sam preterao sa sitnim postovima. -e-i ga prevrno sam 50-tu pa mi malo vremena da ispucam onih 100, ali je Zokijev putopis vrh, pozdrav Zoki!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skrenuo malo sa puta, nedostaje mu pustinja sa prethodnog putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2240 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Muvao se po Južnoj Americi sredinom 90-tih, nezaboravna iskustva Od Peru-a preporučujem Cusco sa okolinom, Acatama pustinju i Huaraz (ekvivalient Chamoni-ja). Limu nikako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Par dana sam po planinama ...neverovatno gde su ti putevi napravljeni...sve je na 3000m https://www.facebook.com/zoki.kawazoki 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 20, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Vec smo ti se bili zabrinuli, razmazio si nas. A se ujutro probudim odma gledam dje si i sto radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da smo se zabrinuli, zar po tim planinama nema interneta. pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao u Huaraz...treba da se malo oporavim od planinskog vazduha i visine.. .. Ma da je i ovo mesto na 3000m ...vidim okolo planinske vrhove Cordillera Blanca od preko 6000m https://www.facebook.com/zoki.kawazoki 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Extra snimak,treba imati m..a voziti ovuda,moliš Boga da ti nešto nepadne na glavu ili se skotrljaš u provaliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Januar 22, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sirena na motoru je veoma vazan deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mrak, pročitah sve u jednom dahu!! E baš tije lipo tamo. Guštaj brate kad možeš i znaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Zoki..................I'm watching you !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 23, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Zoki Care Najpre sve pohvale za odluku i taj veliki korak, koji nek te vodi dalje sigurnim putem. Stvarno svaka čast. Ne sećam se kad sam zadnji put pročitao u dahu 37 stranica na nekom forumu, al evo ... Nisam znao ni da su plusevi na ovom forumu ograničeni, dok mi nije na ekran skoknila poruka u smislu, Ćale smiri se. Dalo mi je misliti ovo oko hrane, gde jedeš ... Naime kad sam video higienu po nekim mestima, rekoh da te pitam, jesi li poduzeo neke mere oko toga i "onoga" Znači imaš li kakvih probavnih problema, nosiš li sa sobom tablete, i ono za ono Čuvaj glavu, i ovu i onu Isto mi palo na pamet, kad vidim kako se prolazr granice, plaćaju hoteli, ... dali novce dižeš recimo preko tipa Western Union ili po bankama ili u sebe nosiš veće pare? Jer verujem da nije baš sigurno u sebe imati par sto ili hiljada dolara kroz južnu Ameriku. Uglavnom, iz ove hladne Ljubljane pozdravljam te puno, želim ti još jednom sretne puteve i vedro nebo i još dalje pratim ovaj tvoj putopis. PS: Jedva čekam sutradan, da mi se oopet otvore oni plusevi Pozdrav! Ćale 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 23, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan I da ... Ne ide mi ova iz glave (još posebno posle nekih komentara da svoju Suzu ostaviš kući i u Amerikama kupiš drugu): Sa srećom! Ćale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11243 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna gde je sad u nekim cukama gde nisu culi za internet,cim ga nema da pise malo vise,plasim se samo da ne zavrsi u nekom kazanu nekog plemena,mada treba njega dugo kuvati onako zilavog pa ce verovatno odustati od te ideje i pustiti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam postigao novi licni rekord ...sto se tice visine,presao sam Coldellera Blanca planine na 4700m...Suzana je definitivno imala vise snage nego li ja...offom do Huari mi je uzelo celo popodne...neznam kilometrazu jer mi je pinjon riknuo. Pozdrav 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 24, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Živ je Šta ti bi sa avatarom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ziv nego sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Tvrd je orah naš Dragačevac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Lepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zoki Care... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Trujilla krenem za Huaraz i naravno moras uzbrdo...cak na ovim padinama gaje ananas pored krompira ..prolazi se kroz nekoliko sela ...put je dobar,asfalt dok kroz vecinu sela su betonirane ulice... verovatno politicki jer stalno vidjam panoe sa porukama koliko ce se ili je vec investirano u tom okrugu..naravno postaje i hladnije pa se moras bolje obuci... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Mrak i kisa kasno popodne me srignu u selu koje ima jednu prodavnicu u koju ako udjes a nemas baterisku lampu ...neces nista videti reko da nesto kupim za klopu ..i pitam za prenociste ..na pocetku sela lepo renoviran objekat ...to je prenociste jedino i bilo sredjuje se a jedini sam bio gost nema telefonske veze a tesko bilo cega drugoga...imao sam konzervu tune jer nikakvo meso u konzervi se ovde u Peru nemoze naci..bar ja nisam nasao a trazio sam.. Smestim se ....nesto kasnije lupa neko na vrata...hm,ko li je ...otvorim covek kao daje iz kancelarije ...lepo obucen sa torbicom i naravno sluskama u uvetu..trazi prenociste...pozovem ga unutra i objasnim sta je i kako pa da saceka babu koja me je primila ...i pitam ga ...ja sam turista a kog vraga on trazi ovde i kako je dosao... Momak ima 24 god.devojkamu ostala u drugom stanju a odavde je pa dosao kod njenih da se malo objasne.. klackao je je autobusom 8h do ovog mesta...malokasnije poce da barata po telefonu ..pitam,slusas Peruansku muziku..ma ne kaze i pojaca..kad ono Eros Ramazoti,Dzordz Maikl,.... da ne poverujes 1 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam brdima do Chimbote a svi znamo kad si na planini da bi dosao negde moras se i spustiti prvo...e to tako ovde ide za dan se popenjes na tri cetri planine i isto toliko puta moras da sidjes...serpentine,serpentine...serpeeeenntiiinneeee .. 1 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...