Milosmtt 598 Napisano Octobar 6, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N103, nosena 5000km samo sa potkapom. Spolja ima ogrebotina zbog nepaznje ali nije padano sa njom. Vizir je vrlo dobar a unutrasnje naocare odlicne. Unutrasnjost kacige odlicna. Mehanizam odlican. Dobija se i vrecica uz nju. Cena 100e 062/230-336 Milos Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Za koji obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 7, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Velicina XXL. Do 63cm bi trebalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 13, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Za 100e kaciga iz snova. Unutrasnjost i mehanizam ekstra. Ima spolja tackice/ogrebotinice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8701 Napisano Octobar 14, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kada i ako mi isplate štetu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8701 Napisano Octobar 29, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kakav je vizir? Slikaj njega. Fotke može ovde ili na mail u punoj rezoluciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Octobar 29, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da je malo manja vec bi otisla za te pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je ok, nije zamucen, ogrebotine se ne vide kad je kaciga na glavi, ne pravi problem nocu. Kaciga vredi svaki dinar cena je samo da bi otisla.Ja inace nosim XL ali sa debljom potkapom mi je ova OK.Vizir slikam sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam istu L ovde postavio niko me nije nijednom okrenuo...ne znam koja je fora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 1, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ma sasa kupuju ljudi sve novo, niko nece polovnu kacigu... salu na stranu hoce svi sve dzabe da kupe, ja stavio jaknu dainese koznu 200e i pitaju kao koja je zadnja cena... na kraju cu da je povucem iz oglasa pa nek stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ti pokazem poruke za dainesse jaknu sinovu.Spustio na 80 evra,stiglo mi 5poruka bukvalno identicnih...Ozbiljan sam kupac-koja je zadnja cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 1, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje na poklon. Imao sam jos jednu koznu jaknu IXS ekstra prodao je za 50e jedva a bila je 440e tad nova.Za te pare sto prodajes dainese ne moze da se kupi ni tekstilna da lici na nesto... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...