Alexa90 11549 Napisano Octobar 5, 2015 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Patike za trčanje, izuzetno lagane, nošene nula sekundi, naručio sam ih Online, stigle nakon dva dana, međutim stigao mi je broj 45 umesto naručenog broja 46. Probao sam ih samo sa najtanjim čarapama koje imam, ali male su mi, moj broj je 46. Tu nastaje problem, predočio sam moj problem sa malim brojem jer su rekli pre kupovine da ako nešto nije kako treba, broj ili već nešto drugo da je zamena moguća, ali sam ostao uskraćen za odgovor na pitanje- šta ćemo sad? Na telefon se niko ne javlja, na datoj adresi nema nikoga..i tako dalje. Dakle, patike su nove novcijate, plaćene 8.500 dinara. Nisam ih slikao jer su potpuno iste kao ove sa slike a nisu nošene bile ni 5 sekundi jer su mi male. Cena je koliko sam ih i ja platio. Patike su nepromočive. To su ove patike: http://www.salomon.com/us/product/speedcross-3.html PP ili na 064 321 0 321 Aleksandar Promenio Octobar 5, 2015 član AlexaBGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Octobar 5, 2015 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ih nasao za te novce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Octobar 5, 2015 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro video reklamu na facebook-u za te patike po toj ceni, cisto sumnjam da su original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Octobar 5, 2015 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Druze ovo je odlicna kopija Salomon patika posto nosim iskljucivo salomon patike zadnjih deset godina i ovaj kao i prethodni modeli kostaju uvek izmedju 130-160e kako ovde tako i u francuskoj, americi, nemackoj proverio licno.Ali i ove su uradjene odlicno i nema sumlje da ce trajati.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za odlicnu kopiju, odlicna cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 5, 2015 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja kad sam kupovao potpuno mi je svejedno bilo koja je marka, tražio sam udobne patike.I iskreno, prvi put sam video na ovom modelu da Salomon uopšte i pravi patike.Da li je original ili nije ne bih znao, toliko sam ih ja platio. Da se od oglasa ne bi napravila rasprava original ili ne, tema će biti zaključana. Imate PP, imate broj, pa izvolite. Promenio Octobar 5, 2015 član AlexaBGD 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti model, prezadovoljan sam.... a platio 6000 dindzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodate. Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...