Jump to content

Moto Zajednica

Opel ascona 2.0i delovi

Recommended Posts

• Drug član, 1546 postova
  • Motocikl: SMC 300
Sredjujem garazu, pa sam pronasao neke delove od opela iz 1987 godine. 
Mozda ce nekome trebati motor od 2000ccm 8v ,bio je u nabudzenoj askoni 2.0i irmscher i cini mi se da ima 130ks.
Motor je odlčican, ali posto sam ja licno vozio i rasklopio to vozilo na parkingu, nisam imao druge mogucnosti vec da odvojim glavu od bloka motora da bih bez potrebne opreme lakse  izbacio motor iz skoljke.
Pored tog motora imam i pripadajuci menjac f20, koji pasuje na opelove motore od 2000ccm, naravno manuelni 5-stepeni.
Cena 3000din za motor i 2000 za menjac. 
Takodje imam i usisnu i izduvnu granu, nemam dizne, imam i kutiju filtra vazduha sa protokomerom, i to ide uz motor.

Imam takodje jos dosta delova za askonu i kadet limuzinu, poput vrata, amortizera,kratkih opruga , poluosovina, kedera, original sibera u dva polozaja ,raznih sitnica i krupnica. 

Uskoro cu morati to da odnesem na otpad,na kilo, a zao mi motora da se ne ubaci u neko vozilo, lepo me je sluzio.
Auto je bio stranac... Imam stranu saobracajnu ,mislim da je na moje ime..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1492 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Gde se nalazis/nalaze delovi? Ima li i korpu, lamelu, druk lezaj na menjacu/motoru?

PS: nekoliko puta sam menjao motore na Asconi, i to bas 2.0i, i tvrdim da nema potrebe odvajati glavu od bloka da bi se to odradilo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja