Jump to content

Moto Zajednica

reno senik

Recommended Posts

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

prodajem senika,2001.godiste,1,6 benzin,registrovan do marta 2016,inace nije dugo kod mene nekih nedelju dana,dobio sam ga u zameni nekoj za auto,vozim ga par dana i fino se pokazao,ne trosi puno,ide bas lepo,ne lupa nista,utegnut u trapu,amortizeri odlicni,motor perfektan,ne dimi trunke ni na iber ni na auspuh,zadnje gume su kao nove a prednje na nekih 70%,enterijer je ocuvan nije nista iscepano,ima klimu al trenutno ne radi,to treba da resim do kraja nedelje,patosnice imam druge,ove sto su na slikama nevaljaju bacio sam ih, se slika tice bice za dva do tri dana,za sad imam samo jednu sa strane i par od enterijera,informacije na 0616701577,moze i neka realna zamena za jeftiniji auto uz doplatu,i zaboravih najbitnije,cena je 2000 evra,nije fixno nesto cu spustiti

post-8295-0-77156800-1443474759.jpg

post-8295-0-05009600-1443474761.jpg

post-8295-0-51812900-1443474761.jpg

post-8295-0-00327300-1443474762.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Odavno nisam procitao ovako gotivan oglas...mozda jos da ubacis predjenu kilometrazu i slikicu masine i kontrolne table, cisto zbog kvaliteta i stanja pljastike;) Pozz

Odavno nisam procitao ovako gotivan oglas...mozda jos da ubacis predjenu kilometrazu i slikicu masine i kontrolne table, cisto zbog kvaliteta i stanja pljastike;) Pozz

hehe"gotivan ",na brzaka sam postavio i napisao oglas pa zaboravih napisati km-trazu,presao je(bar pise tako)224000km,a slika ce biti ako ne danas onda sutra  :takoje:

napreduje...........u prethodnim oglasima nije stavljao ni jednu sliku  :takoje:   :na_glavi:  :jee1:

eee jbg,pomak se vidi,,ma mrzi to mene u 3 lepe...

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Kakvo je nebo na plafonu?

Ima li kuku?

Ima li plin, i ako ima kakav mu je status? (upisan, neupisan, atestiran ili ne, sekvent ili obican)

Sta je sa klimom?

Kakvo je nebo na plafonu?

Ima li kuku?

Ima li plin, i ako ima kakav mu je status? (upisan, neupisan, atestiran ili ne, sekvent ili obican)

Sta je sa klimom?

nebo odlicno,nema kuku,nema plin,klima radi ali slabije treba dopuniti predpostavljam,juce sam zamenio zadnje plocice,zadnji lezaj,prestrugao diskove,zamenio desnu sponu,donji nosac motora zamenio,uradio optiku

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,

uzimaj hondu od mene lepo vreme za voznju , salim se naravno nemoj sta zameriti.

Nije valjda da nema zainteresovanih.

ma ne pitaj me nista...zovu non stop nego ujeba me lik rece kad dodje sa puta da ce ga uzeti ,ja par dana odbijam musterije govorim kako je rezervisan(tako je rekao da kazem)....da bi danas nazvao i rekao da nema para ....e da ti jebem ljude po 100 puta kakvih kretena ima pa to je strasno...odlepio sam..

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja