tindirbp 289 Napisano Septembar 28, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem senika,2001.godiste,1,6 benzin,registrovan do marta 2016,inace nije dugo kod mene nekih nedelju dana,dobio sam ga u zameni nekoj za auto,vozim ga par dana i fino se pokazao,ne trosi puno,ide bas lepo,ne lupa nista,utegnut u trapu,amortizeri odlicni,motor perfektan,ne dimi trunke ni na iber ni na auspuh,zadnje gume su kao nove a prednje na nekih 70%,enterijer je ocuvan nije nista iscepano,ima klimu al trenutno ne radi,to treba da resim do kraja nedelje,patosnice imam druge,ove sto su na slikama nevaljaju bacio sam ih, se slika tice bice za dva do tri dana,za sad imam samo jednu sa strane i par od enterijera,informacije na 0616701577,moze i neka realna zamena za jeftiniji auto uz doplatu,i zaboravih najbitnije,cena je 2000 evra,nije fixno nesto cu spustiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 28, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam procitao ovako gotivan oglas...mozda jos da ubacis predjenu kilometrazu i slikicu masine i kontrolne table, cisto zbog kvaliteta i stanja pljastike;) Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 29, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam procitao ovako gotivan oglas...mozda jos da ubacis predjenu kilometrazu i slikicu masine i kontrolne table, cisto zbog kvaliteta i stanja pljastike;) Pozz hehe"gotivan ",na brzaka sam postavio i napisao oglas pa zaboravih napisati km-trazu,presao je(bar pise tako)224000km,a slika ce biti ako ne danas onda sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 29, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan napreduje...........u prethodnim oglasima nije stavljao ni jednu sliku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 29, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan napreduje...........u prethodnim oglasima nije stavljao ni jednu sliku eee jbg,pomak se vidi,,ma mrzi to mene u 3 lepe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 7, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jos koja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eto slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je nebo na plafonu? Ima li kuku? Ima li plin, i ako ima kakav mu je status? (upisan, neupisan, atestiran ili ne, sekvent ili obican) Sta je sa klimom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je nebo na plafonu? Ima li kuku? Ima li plin, i ako ima kakav mu je status? (upisan, neupisan, atestiran ili ne, sekvent ili obican) Sta je sa klimom? nebo odlicno,nema kuku,nema plin,klima radi ali slabije treba dopuniti predpostavljam,juce sam zamenio zadnje plocice,zadnji lezaj,prestrugao diskove,zamenio desnu sponu,donji nosac motora zamenio,uradio optiku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 2, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 1900 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za hondu cb 500 plus skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za hondu cb 500 plus skuter. ne bih druze treba mi lova "itno,moze neki afto jeftiniji i doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i brzu prodaju ti zelim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i brzu prodaju ti zelim. hvala druze,takodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 1850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 28, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zeznuo sam se u kilometrazi presao je 275999 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 3, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 1750,hitno,fixno...!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan uzimaj hondu od mene lepo vreme za voznju , salim se naravno nemoj sta zameriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan veruj da bi uzeo samo da nemam izdataka kojekakvih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 12, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nema zainteresovanih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 12, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nema zainteresovanih. ma ne pitaj me nista...zovu non stop nego ujeba me lik rece kad dodje sa puta da ce ga uzeti ,ja par dana odbijam musterije govorim kako je rezervisan(tako je rekao da kazem)....da bi danas nazvao i rekao da nema para ....e da ti jebem ljude po 100 puta kakvih kretena ima pa to je strasno...odlepio sam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...