Jump to content

Moto Zajednica

Sema za kawasaki er5

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Kawasaki

Pozdrav, menjam km sat na kawasakiju er5 koji nije imao original svoj sat nego neki od nekog skutera :P pa su mnoge zice prespajane, menjane, mrsene i sta sve ne... potrebna mi je sema za njegovu elektroniku, jel bi neko mogo da mi da link ili posalje, mejlom slike ako ima? :) Bio bih mu jako zahvalan :) 
I jos jedno pitanje, na njegovom original satu nema pokazivaca u kojoj je brzini ovaj sat sto sam kupio je digitalan i ima tu opsiju, dali bi nekako moglo da se izvede nesto da mogu da prikljucim to?  Nadam se da sam lepo objasnio xD 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Kawasaki

Ovdje mozes skinuti u PDF-u kompletnu elektro semu za ER5. ;)

http://www.classiccycles.org/1852/1894.html

E Hvala :D 

A znas li mozda nesto da mi kazes nesto za ovo dali moze da se izvuce i za ovo da mi pokazuje u kojoj je brzini ? Ja na satu imam konektor za brzine za svaku posebno i za neutral a na motoru imam samo za neutral, dal bi moglo da se izvede i iz motora za brine ? 

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Mislim da ER5 nema pokazivac brzine u standardnoj opremi, tako da ces to morati ugraditi naknadno, a to ce ti objasniti neko ko se razumije u elektriku, ja sam tu tanak. ;)  :D

http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xganganzeite+motorrad.TRS0&_nkw=ganganzeite+motorrad&_sacat=131090

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja