GuMi5 3108 Napisano Septembar 21, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gdje da stavim temu ali ako neko treba neki od modela koji se nude na akciji voljan sam da kupim i ponesem iz Njemacke za Republiku Srpsku... (naravno za one koji znaju broj i odgovarajuci model) Dobih mail a kako mi je jedna od prodavnica odmah blizu preko granice (ja sam u Švicarskoj) pa sam u mogucnosti da to uradim za nekoga od kolega bajkera koji ima potrebu... Budite brzi... još sutra sam ovdje... (Kacigu mogu da ponesem na riječ, oni koji nisu ozbiljni neka bježe od ove teme ) 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovakvom gestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3515 Napisano Septembar 23, 2015 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala, vode iz bokala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 23, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan У будућности ћу такође бити у могућности понекада да урадим исто тако да, када се понуди опција, идемо поново. За сада је то то. П.С. оно што ми не представља Бог зна какав терет у животу а тиме некоме могу помоћи, наравно да ћу да урадим за било кога. Живјели 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 23, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan bravo legendooo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3515 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je na mail promo kod za popust od 25e u Louis-u, važi do 29.11. a uslov je da iznos kupovine bude bar 99e. Ako je nekome treba neka iskoristi, kod je 674. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 23, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i meni ali kako sam u Španiji sada nisam ovdje ništa pisao...Biće u Louisu svakakvih popusta i akcija, sada je sezona...tek od Marta očekujte pune cijene 3-4 jeseca u komadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...