*zeka* 1185 Napisano Septembar 26, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan i ste zamenili instalacije na motoru. Sta je uradio i jel motor sada radi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Septembar 28, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Zamenje su instalacije, motor sada radi, ali opet sam ne siguran. Tako sam i ja zamenio neke zice i radi neko vreme, pa onda opet... al ajde, majstor je majstor, a laik je laik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Septembar 28, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ona priča o ovcama i šišanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...