bbocko 199 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Bane. Vec duze vremena pratim ovaj forum, ali sam shvatio da se nisam ni predstavio na adekvatan nacin. Vozio sam proteklih 5 godina "kineza" Keeway Matrix 50cc koji me je super sluzio, i konacno sam se ove godine smilovao da upisem za punu A kategoriju koju sam dobio bez vecih problema. I kako to ide, apetiti rastu i pazari ja pre tri meseca prvi "ozbiljniji" dvotockas. Kymco Xciting 250cc koji mi je sasvim dovoljan za gradsku voznju i provlacenje kroz beogradsku guzvu, lepo ide i po magistalnim putevima van grada. Unapred se radujem vikend voznjama sa ekipom maxi skuterasa sa ovog foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Septembar 14, 2015 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Septembar 15, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozz,dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 643 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz, dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...