punisa 16 3719 Napisano Septembar 20, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Otpao bato i to kao da nikada nije ni bio. prosto se pitam kako sam do sada vozio sa auspuhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kao sto sam obecao, iznos donacija je transparentan, ..... prikupljeno je 55200 dinara + 10 eura. Donacije ce kao i uvek, biti utrosene za nase zajednicke akcije, koje redovno usmeravamo ka drugarima iz Sremcice. Evo i spiska donacija...... i jos jednom da Vas sve pohvalim i da napomenem da smo ove godine sakupili 20.000 dinara vise donacija , nego prosle ....svaka cast ljudi , ponosan sam na vas. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Septembar 21, 2015 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci ... sve je bilo moto-fantasticno , veliki pozdrav svima i hvala na lepom druzenju , evo par slikica, posle svega uvek mi je zao sto nisam slikala vise ... P.S. gulas je bio vrhunski i po naredjenju dobrog Rajka ugojila sam se 460grama sto je za mene veliki uspeh ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 21, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo po malo i naša drobra Goca ima da bude bucko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Septembar 21, 2015 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kuvarima, gulaš je bio vrhunski. Samo da javim da se ekipica u sastavu Maja, Saša i Radomir, koja je išla u osvajanje Rumunije, vratila sinoć oko ponoći - mokri, smrznuti ali zato punog srca. Niko se nije izgubio - a da ga nismo našli 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast....... ogroman plus za svo troje, ali malo vise da naginje ka Maki Nemam pojma kako da Vam objasnim , ovo - nekako cudno osecanje....bukvalno se radujem, vasim uspesima i lepim voznjama koje uradite u sopstvenoj reziji..... ponosan Vidimo se na drumu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 21, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan A evo ga i video sa povratkom kućama, društvo neka se samo prepozna. Za promenu GoPro kamera je bila pozicionirana na kolegi i drugaru CLAU na SV650 Barem se motor bolje čuje nego moj 1-cilindraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Septembar 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan This video is private Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Zemzem, daj neke tvoje slike, nema nas nigde:-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 21, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan This video is private Not any more my friend Youtube uveo dodatnu autorizaciju za sve snimke duže od 15 minuta. E vidiš to nisam znao Sada bi trebalo da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Septembar 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zemzem, daj neke tvoje slike, nema nas nigde:-) :-) Evo sad ću, prso mi TV sinoć pa sam jutros čekao ove iz servisa da dođu po njega, pa montiraj rezervni koji je malo veći od monitora, pa .... i ode pola dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano Septembar 21, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega illuminated je pokazao pravi duh druzenja, cilj ne bira sredstvo pa makar ono imalo 2 tocka vise Hehe,hvala samo sto sam ja isao sa jos jednim saputnikom tako da je, statisticki, svakom od nas "pripalo" po dva tocka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Septembar 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par slika da se vidi da smo i mi bili, zbog žene samo da vidi da sam i ja bio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 21, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ZEMZEM: Na 4. slici onaj zgodni iza stuba u naranžastoj majci sam ja. Videla moja žena da vadim pare iz novčanika da platim pivo. Sad sam i raspikuća i pijandura i da ti ne pričam Uvali me u bedak samo tako Inače super slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa, zbog zena, kako drugacije:-) Bilo bas lepo druzenje:-) :-) ;-) ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Septembar 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam i na vagu pre i posle. Vaga me zahebala pa sam od danas po kazni na strogoj dijeti a vaga u kontejneru . Za sve je kriv gulaš, šta bi bilo da sam pojeo drugi tanjir na koji me Vlada nagovarao . Ovako me žena nije strogo kaznila kao da sam znao da ne jedem puno. Samo sam malo klečao na kukuruzu u ćošku ali baš malo nije kao pre bila stroga . BIGDADDY onda zbog mira u kući sledeći put da ti pošaljem prvo slike na cenzuru pa onda postavljam na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Septembar 21, 2015 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan ZEMZEM: Na 4. slici onaj zgodni iza stuba u naranžastoj majci sam ja. Videla moja žena da vadim pare iz novčanika da platim pivo. Sad sam i raspikuća i pijandura i da ti ne pričam Uvali me u bedak samo tako Inače super slike Kakvo oko za detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kuvarima, gulaš je bio vrhunski. Samo da javim da se ekipica u sastavu Maja, Saša i Radomir, koja je išla u osvajanje Rumunije, vratila sinoć oko ponoći - mokri, smrznuti ali zato punog srca. Niko se nije izgubio - a da ga nismo našli WP_20150920_19_23_35_Pro.jpg Samo da kažem, Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 21, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ZEMZEM: Na 4. slici onaj zgodni iza stuba u naranžastoj majci sam ja. Videla moja žena da vadim pare iz novčanika da platim pivo. Sad sam i raspikuća i pijandura i da ti ne pričam Uvali me u bedak samo tako Inače super slike Kakvo oko za detalje Dobro me niste uhvatili kada mi je zgodna bajkerka sela u krilo.... Spavao bih u garaži i pokrivao se motorom cele noći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu snimak obraditi cim dodjem kuci,jer trenutrno radim van Bg-a i bicu ovde jos par nedelja(sta da se radi,mora da se zaradjuje,da se izdrzava moja crna zenica,da me vodi na duga putovanja sledece godine i da joj kupim lanac i lancanike za godisnjicu) . Kasnicu malo sa snimkom ali sta da se radi,bitno da je zabelezen i da smo se najeli gulasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikeli 8 Napisano Septembar 22, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pohvalim sve koji su dosli i druzili se sa nama. Nadam se da su svi uzivali u dobroj klopi,lepom vremenu i dobrom drustvu. A moram pohvaliti i zahvaliti se organizatorima,BJB redarima,kao i glavnom kuvaru Milenku , Vladi SD i naravno Pedji na dobroj organizaciji i jos boljem gulasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Napravio video na brzinu,nije nesto ispao,plus mi se drug igrao sa kamerom dan pre i totalno poremetio kadar. Al' ga usra ovaj youtube anti shaking editor,ocajnooo. Pokusacu da ispravim ovo kada budem imao vremena,rek'o da postavim bar nesto,makar i ovako sirovo i ruzno. Bice jos voznji pa cu se popraviti kao kamerman,moram ja jos mnogo mleka da pijem da bi snimci bili kako treba. Pozdrav za celu ekipu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Septembar 26, 2015 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Piše "Video nije dostupan" wtf. Možda je označen kao.private??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga,sredjeno,nadam se da sada vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan I bas se izgubi kvalitet u obradi,bude kao da sam digitronom snimao,a ne kamerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...