Dzejzel 160 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Da na ponavljam sve hvale za kurs i organizatorima, zadovoljstvo licnim napretkom, ostale kolege su sve rekli! Ali moramo sto vise savetovati druge da pohadjaju ovaj kurs! Ja sam bio nervozan i nisam imao samopouzdanja, ali sad mogu da potpisem koliko je lako i bez pritiska tekao ceo prakticni! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FZ6 8 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neprocenjivo iskustvo!!! Hvala svima iz BJB-а na organizaciji i strpljenju koje su nam posvetili kako na teorijskom delu, a pogotovo na praktičnom delu na stazi. Svima nama koji smo bili dat je odličan materijal za vežbanje iusavršavanje vožnje. Nismo ni svesni (govorim prvenstveno u svoje ime) koliko stvari ne znamo i koliko one koje znamo ne primenjujemo u svakodnevnoj voznji. Idelalno bi bilo za sve nas da se ovaj kurs organizuje u kraćim vremenskim intervalima (npr.jedanput mesečno), naravno pod pretpostavkom da ima polaznika Lično sam bio dosta obazriv po pitanju većine stvari i uvideo tokom voznje na stazi koliko se pomeraju lične barijere i granice. Kurs je preporuka za svakog zaista. Hvala svima još jednom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FZ6 8 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima još nekih slika od danas, slobodno neka podeli sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan U auto skoli se uci prebacivanje brzine i paljenje motora a kurs mi je omogucio da pocnem da ucim da vozim... Sve pohvale organizatorima, vas treba staviti da pisete zakom o polaganju za motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Velika je šteta što se u auto-školama ne izučava i ne primenjuje makar deo onoga što smo mi imali prilike da čujemo, vidimo i isprobamo na predavanju i na stazi. Izvanredno iskustvo, u svakom smislu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cujin 6 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz1 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizaciju i učesnike. Odlična stvar! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neće biti neke reprize uskoro, ili na proleće bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno iskustvo, sve pohvale organizatorima. Nakon ovoga jedva cekam neki izlazak na Navak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Septembar 28, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast redarima na organizaciji, vremenu i trudu a pre svega volji da se ustane na ovaj kisni dan Vreme nas je posluzilo samo tako! Drugi put sam bio na ovom kursu i vidim da i dalje imam dosta toga da naucim. Za ljude kao sto sam ja, koji kratko voze, kurs je neprocenjive vrednosti. Suma koju smo platili je stvarno simbolicna i sluzi samo za pokrivanje troska staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Opravdao se, da njega nije bilo ko zna kad bi ja nasao stazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Septembar 28, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa ispasce da sam bezao sa nastave Javio sam taj dan Rajku da necu doci, mozda sam trebao da se potpisem kao Tiamat a ne kao Pavle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Septembar 29, 2015 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala svima, i organizatorima i ostalim ucesnicima. Zaista je bilo neverovatno korisno (naucio mnoooogo) a i vrlo zabavno (primenio nauceno). Sad ostaje da se vezba, vezba, uziva i vezba ...Sledeći kurs na proleće 2016! 1. Blind Willie 2... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Septembar 29, 2015 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika od mene, nisam mnogo skljocao, zurio sam da se sto pre vratim na stazu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko slucajno neku sliku na kojoj sam ja? Narandzasti strom ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Septembar 29, 2015 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Al ti imas piva od mene...☺ hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki link za celu galeriju, slike su strava. Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Septembar 30, 2015 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Al ti imas piva od mene...☺ hvala puno Nema na cemu Jel moze neki link za celu galeriju, slike su strava. Svaka čast. Hvala Na zalost, to je sve sto je ispalo OK sa kursa, ostale fotke su mutne, preosvetljene, mracne ... a kao sto rekoh nisam mnogo ni fotkao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike a slobodno okaci i mutne necmo se mi ljutimo ili da organizujemo neki dropbox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da prenesem utiske. Prvo hvala organizatorima na celoj akciji, stvarno svaka cast za ulozen trud. Ovo mi je drugi kurs ove godine i kao sto Severian rece da vidi napredak kod nas tako se vidi i napredak kod vas - drugi kurs je bio jos bolje organizovan iako ni na prvom nije bilo zamerki Moja iskrena preporuka za sve koji se iole osecaju nesigurno dok voze, jako dobar teoretski deo i jos bolji prakticni - na stazi bez nekog rizika mozete da probate sve ono sto ste culi/znali u teoriji. Vidimo se i sledeci put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Octobar 1, 2015 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odavde mozete da preuzmete sve slike koje sam napravio https://drive.google.com/folderview?id=0B8a1ee2T8hL4UW96eDRlV3lTOHM&usp=sharing poz, drugari 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre, pa to je profesionalna deformacija fotografa! Nama su ove fotke super, a ti neces ni da ih pogledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Octobar 1, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se nagledam ove VFRke, dajte još Koji su to izduvi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FZ6 8 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se nagledam ove VFRke, dajte još Koji su to izduvi? Hehehe Laser izduvi,tako sam ga kupio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...