daridza 0 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,da li neko moze da mi da informaciju gde mogu da nabavim nove originalne migavce za KLE,potreban prednji desni i levi zadnji.Guma se ispostila i migavac je poceo da se cepa pa bih voleo da ga osvezim novim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Septembar 10, 2015 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kawasaki dilera možeš da naručiš samo te gume, one postoje kao poseban dio imaju svoj kataloški broj. Nemoraš naručivati kompletne žmigavce ako su ispravni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daridza 0 Napisano Septembar 11, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Kle Prijavi odgovor kao problematičan Gulivere hvala na odgovoru ali ja bih ipak da ih kupim u kompletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakfin 1 Napisano Septembar 19, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava Daridža jesi li nabavio žmigavce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je meni trebao prednji desni migavac, Vukasin mi je sredio za par dana. Mozda moze da ti pomogne. Marving servis, Novi Sad 063 8097889 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...