Gremlin 24 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo sam slikao danas na izlazu iz Pozarevca, iz kola, dok sam se vracao za Beograd. I chik da mu neki pandur kaze da nema kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U bre... To je sasvim normalno u Mladenovcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Postari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi je covek stavio na lakat, ali nema kroz sta da provuce ruku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi je covek stavio na lakat, ali nema kroz sta da provuce ruku ;D Hmm jer mislis onako kako si je ti nosio zadnja tri puta kada sam te sreo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma to je najnoviji nacin nosenja kacige,,samo mi za to jos nismo culi ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan malo pre mi pisali kaznu , postavio sam post , procitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 19, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pooštrili su dosta u Požarevcu, nema više zezanja. Čujem da su počeli da jure i one sa skinutim motorima, a bez kacige po gradu ni slučajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je u ZOB-u pisalo da motociklista mora da nosi - (nije pisalo gde) odgovarajucu zastitnu kacigu.Povodom ovoga ja se kladim sa prijateljem (koji je saobracajac) i izgubim...Naime u ZOB-u pise da mora da nosi na glavi odgovarajucu zastitnu kacigu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Voli čovek vetar u kosi, a zakon ma ko to još poštuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 20, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel se to meni cini, ili je on stvarno okacio kante za djubre na apenca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...