Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan kupovao sam Kevlar farmerke za voznju pa da podelim iskustva sa vama. navodno jaci materijal od kevlara je PEKEV i to pravi samo jedna kompanija. PEKEV vs KEVLAR https://www.youtube.com/watch?v=xA_KaSLPyYE www.resurgencegear.com jedini koji prave PEKEV jeans. www.dainese.com super izgledaju, dobar fit, ali nema dovoljno kevlar zastite osim ako uzmete D1 model www.promojeans.itdrugar ih je kupio i prezadovoljan je. reklamiraju se kao najjace kevlar jeans. ove su full kevlar:http://www.promojeans.it/en/products...anium-eng.htmlhttp://www.uglybrosusa.comsuper fora kod ovih je sto mozes da vadis protektore spolja. doduse imaju samo par modela koje su kevlar lined a vecina nisu. http://www.hoodjeans.co.uk/full kevlar ali ne izgledaju bas nesto moderno https://www.dragginjeans.net/mens/k-...ypage.tpl.htmljos jedna opcija ispod regularnih farmerki EXTRA OPCIJA: izaberete farmerke koje vam najvise odgovaraju i posaljete ovima da ubace kevlar i coolmax http://www.rusteprotection.com/pages/tailoring 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Septembar 2, 2015 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja povremeno nosim Vanucci, kupljene u Louis-u pre neku godinu (ne nekom popustu, inace sve moto farmerke kostaju solidno). Uglavnom sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan drugar je kupio vanucci u louisu, i prezadovoljan je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao takodje vanucci iz louisa i odnlicno sam se osecao u njima ali nazalost nisam se sa njima ni jednom provozao, a nisam ni padao u njima pa da procam o kvalitetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan koristim dainese bonneville. super udobne, dobro izgledaju/ ali mislim da su protektori slabi i nema dovoljno kevlara. zato saljem da mi naprave ovi iz finske sto sam postavio link gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan koristim dainese bonneville. super udobne, dobro izgledaju/ ali mislim da su protektori slabi i nema dovoljno kevlara. zato saljem da mi naprave o vi iz finske sto sam postavio link gore. Koliko je grubo to zadovoljstvo, ako sam dobro razumeo oni obloze farmerke koje im i posaljes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan koristim dainese bonneville. super udobne, dobro izgledaju/ ali mislim da su protektori slabi i nema dovoljno kevlara. zato saljem da mi naprave o vi iz finske sto sam postavio link gore. Koliko je grubo to zadovoljstvo, ako sam dobro razumeo oni obloze farmerke koje im i posaljes? kad odradim javicu kako su uradili. ali koliko vidim sa sajta, full kevlar do ispod kolena kao i taj coolmax materijal, koji te navodno hladi da se ne znojis toliko. ne znam koliko je to dobro ali i to je dodatni sloj zastite. oni koriste D30 protektore koji su odlicni. (ima u louisu da se kupe). 150eur kosta zadovoljstvo. pricao sam sa njima, prijatni ljudi i dobro informisani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan koristim dainese bonneville. super udobne, dobro izgledaju/ ali mislim da su protektori slabi i nema dovoljno kevlara. zato saljem da mi naprave o vi iz finske sto sam postavio link gore. Koliko je grubo to zadovoljstvo, ako sam dobro razumeo oni obloze farmerke koje im i posaljes? kad odradim javicu kako su uradili. ali koliko vidim sa sajta, full kevlar do ispod kolena kao i taj coolmax materijal, koji te navodno hladi da se ne znojis toliko. ne znam koliko je to dobro ali i to je dodatni sloj zastite. oni koriste D30 protektore koji su odlicni. (ima u louisu da se kupe). 150eur kosta zadovoljstvo. Super je fora, ajde pratim, javi koliko si zadovoljan kada stignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Znamo li nesto o razvoju situacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Januar 6, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, sta bi preporucili od farmerki sto trenutno ima u ponudi. Da budu sto vise nalik obicnim i da ne budu preskupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Imas na KP Dainese i Komine. Kopija po meni al dobro uradjene, ne propustaju vetar u odnosu na obicne farmerke,imaju stitnike na kolenima, malo su uže tkr.slim fit. Ja imam Dainese, odlično izgledaju, na poslu mislili da su obične farmerke i dopao im se model Meni su moje uske pa ih mozda i oglasim u prodaju. U medjuvremenu kupio 2 para drugih skupljih. Motocikli | Oprema i delovi : Dainese Pantalone moto KEVLAR jeans 06.01.2019 - ID 71434898 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Dainese mod. D1. KEVLAR PRED Poseduju protektore koji se nalaze ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Januar 6, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Retro Jeans 1.0 | FLM Retro Jeans 1.0 - Trousers - Men - Clothing WWW.POLO-MOTORRAD.COM . Ja bih nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pisalo se dosta o moto farmerkama. Gledao sam sastav ovih gore- poliamid. Ima kvalitetnijih ali i skupljih gde je sastav drugaciji, i po meni je ekstra ako ima i elastina u sebi. Razlika je velika kad sednes u sedlo, ove sa elastinom nigde ne zuljaju,osecaj je maksimalno dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A šta će te očuvati kad padneš, elastin??Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prilično je jak materijal i pojačan je aramidom,kevlarom. Elastin čini svega 2% recimo pa otkud on u priči zaštite? On je tu samo da pojača udobnost. Evo dobrih farmerki koje sve to imaju i udobne su kao čarape( i lufteri su tu).Naravno da imaju i protektore koji opet imaju “cirkulaciju” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да протектори нису овакви због “циркулације”, већ због распоређивања силе код удара. И ако ти није проблем која је цена горепоменутих фармерки, имам пријатеље у Чешкој па би их можда набављао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Protektori naravno prvo služe da ublaže i upiju udarac, al naravno da su ovi obični gumozni i neprijatni, sprečavaju da noga diše i znoj izlazi te otuda i ovakve inovacije. U prilog tome upravo ovi stitnici ( to je inače njihov sajt- trilobitemoto.cz): Cena im je oko 175-200 eura, ima ih na vise mesta: Trilobite 661 Parado Blue Level 2 Motorcycle Jeans - buy cheap ▷ FC-Moto WWW.FC-MOTO.DE Trilobite 661 Parado Blue Level 2 Motorcycle Jeans - order cheap at FC-Moto ✓ excellent customer reviews ☆☆☆☆☆ fast delivery all over the world ✓ large assortment ✓ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Хвала 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ove moje su standard neki. Inače imaš i složenije gde je teksas ojačan čitavom površinom a ne samo na kritičnim delovima. I tu je kolko para tolko muzike. Trilobite ima i neke najnovije farmerke gde materijal poredi sa čelikom ( grafikon). Normalno da ima i drugih firmi koje rade farmerke pa mozes pogledati, izvagati. Heavyform, pokretač teme je predstavio te firme i to su izvanredne farmerke. Ja sam slučajno došao u posed Trilobite pa zato pišem o njima. Tu su i testovi na netu, yuotube kad im testiraju izdržljivost. Ja se najbolje osećam kad vozim u moto farmerkama, pogotovo u ovim streč, ne kuvam se, vetar ne probija i imam zaštitu, ne perfektnu preterano al kompromisa mora biti. Ove su nesto skuplje ali jači materijal pa i WP. https://www.trilobitemoto.cz/index.php/e-shop/street-travel-collection/trilobite-1666-agnox-jeans-detail I jače od čelika “This durable denim is stronger than steel and can float on water.” https://www.trilobitemoto.cz/index.php/e-shop/heritage-collection/trilobite-1860-ton-up-men-dark-blue-jeans-detail 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Ode-a/Moto-kevlar-pantalone-sa-stitnicima-W34-72163296-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...