XSR 62 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Aha, hvala ti za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Japanci prave motocikle, Ducati pravi umetnička dela. Predivan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Maj 28, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, od nedavno sam vlasnik svog prvog motora i mogu reci da sam prezadovoljan sa svojim izborom. isao sam na navak moto dinamik kurs i na stazi je milina voziti. drugar mi je poginuo na motoru 2010, i nikada nisam vozio motor i zbog toga. nekada je on vozio ducati monster kao moj samo 620. vozio ga je godinama, pa je na kraju kupio suzuki gsxr i desilo se to sto se desilo nazalost . Njegov monster mi se uvek svidjao i rekao sam sebi ako ikada uzmem motor bice ducati monster. evo i par slika: ALA Lijep je da naprosto boli. Cestitke i da znas da ti zavidim. Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 28, 2016 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razlike i koje su izmedju prvih '08 696 modela i ovog tvog '11? Svaki 696 ima mokro kvacilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Heavyform, motorce ko bombonce, kompaktno i bas ono "smekerica".. Nego, jesu li dovoljno veliki, da ne kazem mali, ovi retrovizori? Bi pozeleo malo veci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 29, 2016 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan I jel mozes malo da opises kakav ti je po gradu, po vrucinama? Polozaj, koje si ti visine? Za monstera su neke karakteristicne mane oblik sedista za koje kazu da prosto gura telo u rezervoar i oslobadjanje velike kolicine toplote izmedju nogu pri stani kreni rezimu i velikim vrucinama. Da li ti se pregrevao i nesto slicno? Kakav je u gradskim guzvama i na sporim brzinama, previse agresivan, nepredvidiv? Ne znam da li se preteruje sa tim manama ili je u podnosljivim okvirima. Vanredni kvarovi, koji je interval servisa, servisna mreza, cene odrzavanja i sl? Meni je ova verzija Monstera najlepsa. 1100EVO Diesel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan I jel mozes malo da opises kakav ti je po gradu, po vrucinama? Polozaj, koje si ti visine? Za monstera su neke karakteristicne mane oblik sedista za koje kazu da prosto gura telo u rezervoar i oslobadjanje velike kolicine toplote izmedju nogu pri stani kreni rezimu i velikim vrucinama. Da li ti se pregrevao i nesto slicno? Kakav je u gradskim guzvama i na sporim brzinama, previse agresivan, nepredvidiv? Ne znam da li se preteruje sa tim manama ili je u podnosljivim okvirima. Vanredni kvarovi, koji je interval servisa, servisna mreza, cene odrzavanja i sl? Meni je ova verzija Monstera najlepsa. 1100EVO Diesel sorry na zakasnelom odgovoru ja sam visok 175cm i meni je bike bukvalno idealan. probao sam 821, 1200, bmw r1150r, yamaha mt09, bmw r nine t i ovaj mi je najbolji. tj najbolje meni lezi... nikakvih problema nisam imao niti je pretoplo leti kad vozis. mnogo vise vozim van grada i na stazi nego po gradu doduse. ova dizel varijanta monstera meni licno nije lepa, posebno taj zadnji deo iza sedista ali ukusi su razliciti svakako 1200 izgleda najbrutalnije od svih monstera ali pitanje da li je potrebno toliko konja za monstera. meni je ovaj sasvim dovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Heavyform, motorce ko bombonce, kompaktno i bas ono "smekerica".. Nego, jesu li dovoljno veliki, da ne kazem mali, ovi retrovizori? Bi pozeleo malo veci? :) sasvim dovoljni. concave su pa vidis u jednom obe strane puta. jako jako su nice posebno kad se naviknes na njih. ja ih ne bih menjao sad to sigurno. realno, fabricki su katastrofalni. ogromni a mnogo manje se vidi na njima nego na ovim mojim malim. jedina mana ovih malih je cena od nekhi 200eur po komadu. ali ima druga firma pored rizome koja proizvodi vrlo slicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jul 15, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći sem Ducati, jedan od motora koji ću kad tad morati da pribavim sebe, prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 15, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Racuna li se i ovo u temi o Monsterima? By the way, moj klinac je na fotki... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 24, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vidim prodajes monstera, sta je sledece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan a ne znam videcemo ali ducati sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Broćeta 4 Napisano April 1, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ljudi! Ja sam takođe Ducati fan, mada imam malo stariji model. Planiram uskoro da kupim novi motor, opcije za sada su KTM 640 SM 2003. godište i Suzuki V-Strom 650 2004. godište 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloš.nedeljkovic92 1 Napisano Jul 24 U prolazu, 16 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, postao sam vlasnik Ducati Monstera 696 2008 godiste. Interesuje me da li imate neki predlog za servis (Pančevo, Beograd). Takodje hteo bih da kupim poklopac zadnjeg sedista pa me interesuje da li znate da li neko sa formula mozda ima 696 za delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1313 Napisano Jul 24 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, miloš.nedeljkovic92 je napisao: Pozdrav ljudi, postao sam vlasnik Ducati Monstera 696 2008 godiste. Interesuje me da li imate neki predlog za servis (Pančevo, Beograd). Takodje hteo bih da kupim poklopac zadnjeg sedista pa me interesuje da li znate da li neko sa formula mozda ima 696 za delove? Mislim da ovaj čovek radi Ducati servis 0644714118. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...