Koča 0 Napisano Avgust 25, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nesa..prezivam se Kovacevic..otuda nadimak Koca..iz Nisa sam..vlasnik sam mitskog motora Honda Afrika Twin RD 07..odavno pratim forum bajkera i mogu samo da pohvalim komentare clanova na osnovu kojih sam i kupio Afriku sa kojom sam prezadovoljan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koča 0 Napisano Avgust 26, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na recima dobrodoslice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...