Čarapan_93 0 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Yamaha XV750 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode, moje ime je Dušan. Iz Kruševca sam, '93 godište, vozim od svoje 16-te godine. Vozim Yamahu XV 750 Virago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 17, 2015 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 17, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sugrađanina Dobrodošao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čarapan_93 0 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Yamaha XV750 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas našao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3540 Napisano Avgust 19, 2015 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Upadaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čarapan_93 0 Napisano Avgust 19, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Yamaha XV750 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi znam da nije vezano za predstavljanje, ali moram negde da postavim pitanje vezano za profil. Kako da promenim ono što mi piše na profilu "U prolazu"? Strašno me nervira to, jer nisam bre ovde u prolazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čarapan_93 0 Napisano Avgust 20, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Yamaha XV750 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Te-Nej zauzeto.... Ima na podešavanju profila. Bar ja našao. Grupa:Members Broj poruka:161 Poseta profilu:612 Zvanje:Te-Nej Znam da je to "zvanje", ali ne znam kako da to "zvanje" promenim. Evo već treći dan butam po podešavanjima i ne mogu da nađem gde se to zvanje menja. Kad odem na Display name, onda mi ponudi da promenim ovo Čarapan_93; Kad odem na Promeni potpis, onda mi ponudi da napišem nešto u prozoru sličnom ovom koji je i kada pišem odgovore ili pitanja. Mislim ne znam da li sam ja tunjav, ali ja to ne mogu da nađem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čarapan_93 0 Napisano Avgust 20, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Yamaha XV750 Virago Prijavi odgovor kao problematičan E pa to je to. Hvala. Verovatno je zaključano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...