Endurac 964 Napisano Avgust 17, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Br 43.za forumase 3000 dindzi. 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Avgust 17, 2015 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Tkoje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Avgust 17, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 063 7716 465http://www.google.rs/search?q=gepard+cizme&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI8JTUyZSwxwIVBbQUCh0OXgUb#mhpiv=14polovne u dobrom stanjuu Jos jednom se izvinjavam drugarima na rasejanoj poruci, ovaj telefon ce u arhivu jerbo mu net puca non stop--- Evo par fotki. Samo da se mozda nalepi tanak filc na gaziste koje je odlicno, isti problem kao i na prethodnom mom paru, tanka nova tkanina da bude sve crno. Gaziste je odlicno da ne brinete. To im je mana na svim cizmama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Avgust 17, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E ajd da budem fer nek ide jos dole na 2500 din. Kupice sebi kupac nove uloske i ko Bog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Avgust 17, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro i policija nosi ove cizme. Neudobne su(nove) i krute. Sa druge strane, jako tople i dugotrajne. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Avgust 18, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i njih i magnumke. Sta znam...magnum imaju deo od impreg.platna ali je dole koza. Gepard su mi pola br manje pa ne mogu biti objektivan, imam utisak da je koza na gepard meksa i deblja istovremeno. Narocito ima dosta koze oko jezika cizme geparda. Magnumke mi pustaju vodu ove nisam probao na kisi.... Ne nosim ih ako vozim cbr a jer mi je lakse da ga saltam sa tanjom sportskom cizmom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...