vuk33 0 Napisano Avgust 14, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat za tdm850 4tx 1997 kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 14, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.olx.ba/artikal/17080156/masina-za-jamahu-tdm-850-udarena-2000-god/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 14, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa tvojim? Imam taj motor isto godiste pa me interesuje kako je zveknuo agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 14, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Probila klipnjaca na sred brankovog mosta...pravo da ti kazem nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 14, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.olx.ba/artikal/17080156/masina-za-jamahu-tdm-850-udarena-2000-god/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 14, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Avgust 14, 2015 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nesto konkretnije oko uzroka havarije (naravno ako i sam saznas nesto od nekog majstora ili sam utvrdis), ne desava se cesto takav kvar na velikom i umirenom dvocilindrasu. Mozda ces ovim pomoci drugim kolegama, ne zelim da ti stajem na muku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 15, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probila klipnjaca na sred brankovog mosta...pravo da ti kazem nemam pojma Jbg-a sad vidjeh da je klipnjaca izletila i vjerovatno ostetila blok, a i ova masina na Pik-u ostecena. Sorry! P.S. U toku iduce sedmice bi trebao u Tuzlu gdje ima veliki moto otpad, pa cu vidjeti ima li sta i po kojoj cijeni za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 15, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Milomire jes muka...dva meseca bez motora haha. nasao sam i na stranim forumima da se to dogadja.....obicno ako ako iscuri ulje. Ja imam troje dece i tonu obaveza mozda nisam primetio da curi...pravo d ti kazem ne znam a ni majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tim TDM-om, vec drugi za koga sam cuo da mu se isto dogodilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari....da li se isplati da trazim agregat u drugim zemljama i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 17, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @vuk33 Je li tebi ostecen blok motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari....da li se isplati da trazim agregat u drugim zemljama i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 18, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje rjesene je naci masinu sa papirima sa havarisanog motora kod nas, a sto nije bas lako naci. Raspitaj se u carini za opciju uvoza komplet masine iz inostranstva ( kupovina na otpadu ) posto ti ne trebaju papiri ( na zapadu se masina ne upisuje u saobracajnu ) za masinu sem racuna o kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 18, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probila klipnjaca na sred brankovog mosta...pravo da ti kazem nemam pojma Jbg-a sad vidjeh da je klipnjaca izletila i vjerovatno ostetila blok, a i ova masina na Pik-u ostecena. Sorry! P.S. U toku iduce sedmice bi trebao u Tuzlu gdje ima veliki moto otpad, pa cu vidjeti ima li sta i po kojoj cijeni za tebe. Danas bio u Tuzli na moto otpadu, ali za TDM 850 4tx nemaju nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Avgust 18, 2015 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan jest daleko. jbg http://www.olx.ba/artikal/16786233/yamaha-tdm-850-u-dijelove-prodajem/ http://www.olx.ba/artikal/16634429/dijelovi-yamaha-tdm-850-motor-komplet-u-dijelovima/ http://www.olx.ba/artikal/18059297/djelovi-za-motor-yamaha-tdm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 18, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @d4do Druze ovaj prvi oglas ( Ljubuski ) je TDM 850 3VD i radilica nije kao u 4TX, a prodavac je ko da prodaje zlato ( kontaktiran ) , a ne polovne dijelove. Drugi prodaje masinu ( Prnjavor ) sa polomljenom radilicom i puknutim blokom, a kod treceg ( Doboj ) ne znas sta prodaje, da li djelove od 3VD ili 4TX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Avgust 18, 2015 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ok Branko, nisam znao da si kontaktirao ove ljude. svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 18, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas ja na moto otpadu u Tuzli pitam gazdu otpada: - Imas li dijelova za TDM-a? A koji je to motor, jel Kawasaki, pita gazda? Ja rekoh Yamaha TDM, a on pita koliko kubika? Ja rekoh da je 850, a on ko iz topa: - Nemam za taj, ali ima za 1000 kubika... Izvinjenje za off teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10332 Napisano Avgust 18, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam gde i ko ima blok. Napisacu ti u PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10332 Napisano Avgust 19, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam gde i ko ima blok. Napisacu ti u PP. Jbg, imao je. Nesto prodato nesto poklonjeno drugarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 19, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tim TDM-om, vec drugi za koga sam cuo da mu se isto dogodilo. Greska u konkretnom modelu. Jbg desava se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 19, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Blok sa papirima imam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk33 0 Napisano Avgust 20, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na trudu i pomoci....ja sam stari novi bajker.....vozio sam motor pre 25 godina sad poludeo u pedesetoj. BRANKU specijalni pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...