koledinb024 0 Napisano Avgust 10, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: subotica Motocikl: Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima bavim se motociklima od svoje 10godine prvi motocikl Tomos Automatic kaisar. Motocilki su mi velika strast bavio sam se i old tajmerima, {sada i ja spadam u skoro u old tajmere}Od 2005 vozim Burgmana 250-400 Ako treba neka pomoc javite se Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 10, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav lokalac i dobrodosao Nadam se samo da nisi jedan od skuterasa sto kruziraju ulicama bez kacige u flip flop papucama jer ih ima i previse. Prosto mi dodje da se skinem go pa da sednem na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koledinb024 0 Napisano Avgust 10, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: subotica Motocikl: Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Ne nisam taj posto imam dosta iskustva npr. u subotu mi je zena izletela sa sporedne ulice i da nisam imao kacigu bilo bi veselo ovako je bio rutinski pad u stilu kaskadera {ni ogrebotine malo na srecu malo na iskustvo} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10659 Napisano Avgust 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...