mcnc88 1 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki ZZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imao sam problem sa masinom, motor se jednostavno gasio sam od sebe i kad upali nije mogao da predje vise od 2-3000 obrtaja i tad se davio a nakon toga vise nije hteo da upali. Dok sam bio pregledao instalaciju da nije nesto u prekidu video sam da se pusi pumpa za gorivo, skinuo sam je sa komsijom i videli smo da su platine (valjda su to platine) bile zamazane nekim garezom. Ocistili smo platine, vratili na motor i sve je radilo super do danas. Vozio sam se po gradu i posto je pocela kisa vratio sam se kuci i pokrio motor sa ceradom. Moram da napomenem da je motor bio vreo kada sam se vratio kuci ali upalio se ventilator pa sam ga tako ostavio. Kada sam posle 3 sata ponovo seo na motor i dalje je bio vreo i opet mi se ponovio problem da se udavio. Kada sam ga pustio jedno 10-15 min i dao kontakt cuo sam pumpu da radi i motor je normalno radio ali je i dalje bio vreo. U cemu moze da bude problem? Da li je ovo sto se desava sa gasenjem uopste problem do pumpe? Zasto se motor toliko zagrejao? Hvala unapred na odgovorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...