castor 384 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo druže, možda ti tekst sa ovog linka pomogne barem malo u odluci: http://www.ducati.com:80/en/bikes/service/maintenance.jhtml Nisam imao Dukca nikada, ali bi volio barem jednom da se provozam na istom. Ova nova 848-ica u onoj (biserno-)bijeloj boji mi je fenomenalna... Ko ne zna - ima je na naslovnoj strani 2 točka... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti Bokilic prvi ne bi trebao da se javljas jer si ti ne tako davno ljagao Ducatija samo tako a sad se kunes u njega,nisi mi jasan uopste daj definisi se malo.A koliko vidim kod tebe se vrte sve neke besne masine od 2000-4000 evra a ovde je rec o mnogoi skupljim motorima tipa 1098 i R -1 pa ne vidim da si i ti nesto posebno kvalifikovan. bokilic ima i 900ss koji prelazi te 4000 ali dobro... uostalom koliko vas kao shto rekoh je vozilo i 1098 i R1 pa ima pravo da komentarishe neshto sem cene (u prazno) i onoga shto vidi na netu i prochita iz specifikacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15989.msg216396#msg216396 date=1205270963] Pa ti Bokilic prvi ne bi trebao da se javljas jer si ti ne tako davno ljagao Ducatija samo tako a sad se kunes u njega,nisi mi jasan uopste daj definisi se malo.A koliko vidim kod tebe se vrte sve neke besne masine od 2000-4000 evra a ovde je rec o mnogoi skupljim motorima tipa 1098 i R -1 pa ne vidim da si i ti nesto posebno kvalifikovan. bokilic ima i 900ss koji prelazi te 4000 ali dobro... uostalom koliko vas kao shto rekoh je vozilo i 1098 i R1 pa ima pravo da komentarishe neshto sem cene (u prazno) i onoga shto vidi na netu i prochita iz specifikacije? Koliko sam razumeo covek se dvoumi izmedju 1098 i R-1 a toga kod Bokilica nema a on daje sebi za pravo da ogranicava nekome diskusiju o tome se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk V masine nemoze nista da zameni, jednostavno tako dozivljavam motor, tako bi po meni trebao da zvuci. A i taj cevasti ram mi se svidja, podseca na stare modele kada sam se i zaljubio u motore. Nisam posedovao Dukati ali bih vrlo rado. Napisacu samo komentar jednog druga koji je danas odvezao jednog 999s iz NS-a do Uzica : Jebote kakav je to motor, kako lezi, kako se vozi, kako koci!!! Inace drugara koji mnogo godina vozi motore i nije ni neki posebni ljubitelj V2. Siguran sam da ako se kupi dobar primerak nece sluziti nista krace nego bilo koji drugi motor bilo koje druge fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ...ako si vec trazio dobar motor,,zasto si kupovao keweja pre honde ??? ??? Zato sto kad sam ga kupio imao sam 16 godina i tada po zakonu ne bi smeo da vozim vise od 125 kuba,al sam iapk uzeo 200 i zato sto sa njim za 3 godine i za 20000 km nisam imao ni jedan jedini kvar,naravno radio sam mu neke prepravke u startu i zato sto njegov agregat moze da predje jako puno kilometara bez ikakvog diranja.Eto.. evo ja otvorio dukatija 600ss na 43,000km,prvi put mu se steluju ventili,,kaisevi i ulje su mu menjani redovno do sad,,plocice i lanac,,nikad ni jedan kvar nije imao sem anlasera koji je poceo da otkazuje ali je na vreme popravljen,,nevidim sto bi taj kinez bio bolji,,ili ste toliko ljubomorni na italijanske motore da cete poceti da pisete kako su kinezi bolji od njih ;) slazem se da mu fali 10tak konjica,,,ali ko nije neki jurcadzija nece ni primetiti,,, uostalom dukati nije za svakog.....ko nemoze da ga priusti i ko ga nije imao i vozio a ljubomoran je nemora uopste da se javlja u ovoj temi..ovo je ipak tema za one koji su ga posedovali i vozili,i TACKA. Pa ti Bokilic prvi ne bi trebao da se javljas jer si ti ne tako davno ljagao Ducatija samo tako a sad se kunes u njega,nisi mi jasan uopste daj definisi se malo.A koliko vidim kod tebe se vrte sve neke besne masine od 2000-4000 evra a ovde je rec o mnogoi skupljim motorima tipa 1098 i R -1 pa ne vidim da si i ti nesto posebno kvalifikovan. radi se o tome da ti plujes non stop po italijanskim motorima a nemas dve blage veze sta je sve proslo kroz moje ruke,davne 2000god,sam ja vozio 900ss a sta je sve proslo kroz moju garazu i kroz moje ruke do sad.........ma samo ti pluj po njima nema veze,ja sam bar imao dukatija,,a neki ga nikad nece imati i to znaju,pa neka ga pljuju...a 10 98 sam imao prilike da vozim i s vremena na vreme odrzavam jednog,iz okoline svilajnca,a i neogranicavam diskusiju nikome ,nemam ni pravo da je nikom ogranicavam,ali nema potrebe da se pljuvaci javljaju,pogotovu ne oni koji nisu posedovali dukatija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 11, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ostavite se toga tko je sta rekao ,a sta nije. Dajte covjeku savjete,naravno da svi imaju svoja misljenja,zato smo i ovdje,da svi isto razmisljaju i voze isti motor nebi bilo zanimljivo a i nebi imali o cemu pricati. Iskreno,mogu si priustiti nekog Ducatija,ali me taj motor jednostavno ne zanima,mozda je dobar,mozda nije,stvar ukusa.Po meni nema nista osim izgleda,a i to samo neki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ...ako si vec trazio dobar motor,,zasto si kupovao keweja pre honde ??? ??? Zato sto kad sam ga kupio imao sam 16 godina i tada po zakonu ne bi smeo da vozim vise od 125 kuba,al sam iapk uzeo 200 i zato sto sa njim za 3 godine i za 20000 km nisam imao ni jedan jedini kvar,naravno radio sam mu neke prepravke u startu i zato sto njegov agregat moze da predje jako puno kilometara bez ikakvog diranja.Eto.. evo ja otvorio dukatija 600ss na 43,000km,prvi put mu se steluju ventili,,kaisevi i ulje su mu menjani redovno do sad,,plocice i lanac,,nikad ni jedan kvar nije imao sem anlasera koji je poceo da otkazuje ali je na vreme popravljen,,nevidim sto bi taj kinez bio bolji,,ili ste toliko ljubomorni na italijanske motore da cete poceti da pisete kako su kinezi bolji od njih ;) slazem se da mu fali 10tak konjica,,,ali ko nije neki jurcadzija nece ni primetiti,,, uostalom dukati nije za svakog.....ko nemoze da ga priusti i ko ga nije imao i vozio a ljubomoran je nemora uopste da se javlja u ovoj temi..ovo je ipak tema za one koji su ga posedovali i vozili,i TACKA. Pa ti Bokilic prvi ne bi trebao da se javljas jer si ti ne tako davno ljagao Ducatija samo tako a sad se kunes u njega,nisi mi jasan uopste daj definisi se malo.A koliko vidim kod tebe se vrte sve neke besne masine od 2000-4000 evra a ovde je rec o mnogoi skupljim motorima tipa 1098 i R -1 pa ne vidim da si i ti nesto posebno kvalifikovan. radi se o tome da ti plujes non stop po italijanskim motorima a nemas dve blage veze sta je sve proslo kroz moje ruke,davne 2000god,sam ja vozio 900ss a sta je sve proslo kroz moju garazu i kroz moje ruke do sad.........ma samo ti pluj po njima nema veze,ja sam bar imao dukatija,,a neki ga nikad nece imati i to znaju,pa neka ga pljuju...a 10 98 sam imao prilike da vozim i s vremena na vreme odrzavam jednog,iz okoline svilajnca,a i neogranicavam diskusiju nikome ,nemam ni pravo da je nikom ogranicavam,ali nema potrebe da se pljuvaci javljaju,pogotovu ne oni koji nisu posedovali dukatija. Bokilicu ja nikoga ne plujem pogotovu ne Ducati ja sam izneo samo razloge zasto ga ne vozim i zasto ga nisam kupio a decko je trazio misljenje svih koji imaju sta da kazu o Ducatiju ne samo hvalospeve da bi mogao da donese realan pregled dali da ga kupi.Onog trenutka kad je Kawa rekao neke stvari o Ducatiju koji ima prilike da gleda jer mu ga drugar( bilio je i slika tih motora od strane Kawe ,) vozi samo sto ga niste lincovali , znaci sa vama ne moze da se razgovara normalno i civilizovano.Mislim da covek tesko da ce moci da stvori realnu sliku a on treba da cuje misljene svih za i protiv ali od svega toga nema nista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje za sve vas,nije tipa sta je bolje japanac ili italijan ;D ,mene zanima sledece.Ako bih kupio ducatija sta me ocekuje,koliko cesto se on servisira,da li ima za njega delova ovde kod nas,koje su cene delova,i da li je pouzdan kao sto sam cuo,ili je to samo laz?Konkretno planiram ducati 996 ili 749,pa me zanima dosta toga,jer nikada nisam vozio ducati,dosada samo suzuki-je i honde,a voleo bih da predjem na taj ducatijev L motor,njegov zvuk me fascinira ;D Posjeti lijepo forum na stranici - D.O.C.-Croatia i pitaj šta te god zanima na sve ćeš dobiti odgovor . Miro ti ima 749 , a možeš vidjeti i jednu 996icu u dijelovima koju servisira sam vlasnik (mjenjao je leteće ležajeve)sve je na slikama . Gizmo radi u Hamburgu i meh.je za Ducati ,a ima ih 2 kom. i još puno toga . I da samo za primjer - na sve Ducatije paše isti filter ulja ,a isti je kao na Spačeku i u HR košta cca 5-7 Eura ;D da bi promjenio svjećice treba mi samo ključ , a ne moram rastaviti pola motora i da svjeća me košta 3 eura komad(2x3=6) , remenje distribucije promjenim svakih 20.000 km i koštaju cca 40 eura , a izmjena traje 15 minuta ako mi se ne žuri , komplet dviju prednjih i zadnjih Ferodo kočionih pločica platio sam 65 eura , a akumulator 12v16Ah 50 eura . Molim sada nadobudne likove koji kažu da je Ducati skup za održavanje neka nabroje cijene dijelova koje sam ja nabrojao pa da vidimo dali je to zaista skupo ? Ja i većina vlasnika Ducatija u HR neznamo što to znači kvar pa me zanima da mi objasnite dali je to malo istočnije takva klima ili što da Dukatiji nevaljaju , da se kvare i da se nakon kratkog vremena pretvaraju u drek . I na kraju Ducati nije egzotika , to je pumpanje nestručnih novinara i ništa drugo . M900 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Mart 11, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Cek samo da razjasnimo nesto. Na pocetku teme sam dao objektivan komentar cele price i to kao dugogodisnji vlasnik Dukatija. Ni jednu jedninu laz nisam rekao. @ pit ti si se uvatio kako mi ocemo da lincujemo KAWU pa posto sam ja potegao celu pricu da se pojasnim. NIkome, ali bas nikome ne dozvoljavam da me proziva oko porodice. On se prvi usudio da kaze da ja vozim Dukca samo zato sto imam strica u inostranstvu. E to vec nije bilo lepo, a pogotovu nije lepo sto je to jos nekoliko puta potencirao. Samo zato je dospeo na tapet. Jos jednom mogu da kazem da sam moj prvi post pisao potpuno istinito. Svi kad vide popravke odma u glavi pakuju generalnu, ja te porpavke zavrsavam za 15 - 20 min max, sto zavisi od raspolozenja. Mene samo smara ssto je covek eventualno trazio misljenje o izboru izmedu dva Dukatija 749 i 996. To komentarisite slobodno, a o popravkam i ostalom pravo komentara imaju samo vlasnici i niko vise. Fala lepo i laku noc ! Posto smatram da u ovakvim temama nema svrhe vise odgovarati mogu samo da kazem da svako koga interesuje ta marka motora moze da mi posalje PP, a ostatak ... Uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika od pre pra sati sa miseluka. Ma ja sam za druzenje i voznju. Ko sta vozi, i koji je bolji, to me ne zanima. PEACE Djusi, kako druze ovo meni cuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika od pre pra sati sa miseluka. Ma ja sam za druzenje i voznju. Ko sta vozi, i koji je bolji, to me ne zanima. PEACE Djusi, kako druze ovo meni cuci? Zajebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra! Video sam ga za vikend isto na miseluku i malopre u centru je prosao pored mene. O dizajnu ne treba trositi reci a zvuk :o :o :o Jedini R za kojim se okrenem. KAWA mnogo si opasan tako ozbiljan na njemu, daj malo smesak - slikanje deco, slikanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika od pre pra sati sa miseluka. Ma ja sam za druzenje i voznju. Ko sta vozi, i koji je bolji, to me ne zanima. PEACE Djusi, kako druze ovo meni cuci? vidim ja da ces uskoro i ti jedan da kupis ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Mart 12, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika od pre pra sati sa miseluka. Ma ja sam za druzenje i voznju. Ko sta vozi, i koji je bolji, to me ne zanima. PEACE Djusi, kako druze ovo meni cuci? PEACE ! Cuci lepo name sta. Dokle god su komentari ne zlonamerni ja nemam nista protiv bilo koga. Bice vozikanja i medjusobnog druzenja sto se mene tice kad god ste raspolozeni. Znas kako planirao sam da okupim Dukati ekipu, prvo idemo kod Pita da ga preobratimo i onda dolazimo kod tebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika od pre pra sati sa miseluka. Ma ja sam za druzenje i voznju. Ko sta vozi, i koji je bolji, to me ne zanima. PEACE Djusi, kako druze ovo meni cuci? PEACE ! Cuci lepo name sta. Dokle god su komentari ne zlonamerni ja nemam nista protiv bilo koga. Bice vozikanja i medjusobnog druzenja sto se mene tice kad god ste raspolozeni. Znas kako planirao sam da okupim Dukati ekipu, prvo idemo kod Pita da ga preobratimo i onda dolazimo kod tebe ;D ;D ;D Druze moj, ja dolazim sa ovim 1098s, mislim ako me primate. A za druzenje, moze uvek. Ali cisto vas sve da ispostujem. Nemam ja nista protiv Dukca, naopako, ali nisam ni za to da se kuje u nebesa. Mislim, motor kao i svaki drugi. Nista to nije narocito. Eto. Djusi druze, ocekujem pozivnicu. Mislim da sam zasluzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika od pre pra sati sa miseluka. Ma ja sam za druzenje i voznju. Ko sta vozi, i koji je bolji, to me ne zanima. PEACE Djusi, kako druze ovo meni cuci? PEACE ! Cuci lepo name sta. Dokle god su komentari ne zlonamerni ja nemam nista protiv bilo koga. Bice vozikanja i medjusobnog druzenja sto se mene tice kad god ste raspolozeni. Znas kako planirao sam da okupim Dukati ekipu, prvo idemo kod Pita da ga preobratimo i onda dolazimo kod tebe ;D ;D ;D Ja cu za tu priliku da uzmem ST-4 drugara valjda ce se uklopim sa vama ,ako nista drugo ima otvorene topove sve prsti kad das gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Mart 13, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan No problemo ! Cisto da se razumemo ne dizem ja moj motor u nebesa. Znam ja tacno sta mu fali, gde je kratak, a gde je predugacak. Jednostavno zelim ravnopravnost. Nista vise. Gledajte na to ovako. Kod vozila ja imam 2 sna. Jedan je Ferrari F50,a drugi je Dukati 998. Znaci sto se tice motora ja sam moj san ostvario. Ne tezim ja sad za 999 ili 1098, jesu oni prelepi motori ali moj san je ovo. I posle ovog, kad budem imao kesha da pravim kolekciju ona ce zapoceti sa 998 pa tek onda idemo dalje... Odo ja u OFF, biga je. Posto vidim da su strasti malo stisale, popodne su da copy / paste razgovor sa Svrletom ovde. Samo dok ne bude o5 nekih nesuglasica. Pozdrav svima, odo ja da lecim mamurluk :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Mart 13, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da mi kazes nesto o tom suvom kvacilu,o cemu se radi,gledao sam na you tube neke klipove kad se vidi kako se to kvacilo okrece,i kad je zatvoreno,u cemu je fora?kako se vozi sa tim kvacilom? Suvo kavacilo je to sto klopara kad slusas novije Dukatije vece kubikaze dok rade. Fazon sa suvim kvacilom je da bolje hvata i da jako malo proklizava. E sad s druge strane to znaci da nema mnogo navlacenja i drzanja na kvacilu. Znaci varijanta upalis motor i ubacis u brzinu pa pricas sa ortakom ili stojis na semaforu znaci paljenje lamela sto te dovodi do njihovog delimicnog unistenja. Kad ti jednom lamele proklizaju onda ih skines i osmirglas pa ih vratis na motor. Radice o5 ko i pre, ali ovu opreciju neces moci da radis u nedogled. Znaci 2 ili eventualno 3 puta pre nego sto moras da ih zamenis. Naravnp pd tebe najvise zavisi za koje vreme ce ti se to desiti. Meni lamele traju oko 2 god mada bi mogle sigurno i duze da ih burazer nekad ne maltretira preko potrebe. Svako suvo kvacilo bi trebalo da je otvoreno, tj da je ona dekla bar malo prosecena jer onda ima ventilaciju kako treba i ispada onaj prah koji nastaje od trenja. Sto se tice same voznje tu erazlika ne postoji, apsolutno isto ko i kod ostalih samo bez onog navlacenja. To ti je to u principu. a zar nije bolje da kvacilo malo proklizava,tako je bar danas na novim motorima?konkretno u kojim siuacijama i zbog cega je bolje to suvo kvacilo od kvacila u ulju? Nije bolje da kvacilo proklizava jer onda rasipa snagu zar ne ? Poenta je da imas sto manje gubitaka. Moras da skapiras jedno, Dukati je napravio skoro trkacki motor. Jednostavno nema kompromisa. Na trkama svi stavljaju suvo, pa su onda ovi to napakovali na svoj motor. To je razlog zasto on sa malim prepravkama ide konkurentno na stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svasta se desava i to si u pravu. Ali sta mi da radimo koji nemamo strica u Francuskoj ili tetku u Italiji? Ne treba ti tetka u Italiji... Sve delove mozes poruciti preko "Ducati Novi Sad " predstavnistva i stizu od 7-10 dana ako ih nema na lageru. Sto s tice cena delova nije nista skuplje od japanaca, cak su neke stvari i drasticno jeftinije! Sam Ducati je stvar ukusa...motori su kao zene, neko voli male, neko velike, crne, plave, guzate, sisate...) svaka roba ima svog kupca...imao sam i japance ali ipak je Dukac - Dukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 2, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice, ducati je odlican izbor. ne samo zato sto ga i ja posedujem nego zbog pouzdanosti najvise. a zvuk je majka mara. znaci imam osecaj kao da vozim zmaja a ne motor. kad god prodjem negde ne postoji niko ko se nije okrenuo. bogami i ja se okrecem kad cujem takvo sto na ulici. jedini motor koji ima jaci i prodorniji zvuk je harley davidson, naravno od preko 1000ccm. Moj ima samo 600ccm a grmi. dobra stvar u tome je sto te svi cuju i primeceniji si u saobracaju sto ti olaksava voznju. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan da vam ja kazem nesto ! drz te se vi DEDE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...