DraganPile123 1 Napisano Jul 30, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudii Nasao sam ovaj motor na prodaji ali imam jedan problem. U opisu je stavljeno ovo 'Motor se prilikom voznje gusi, na leru prima gas normalno' Jel moze mala pomoc jer se ne razumem u motore toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Naji nesto sto je jednostavnije i jeftinije za odrzavanje. Ovo motorce je nasvirano na veliku snagu i broj obrtaja, ima vise od 20-godina, i vec ima probleme. Mala je verovatnoca da je to neka sitnica, verovatnije je da ces imati sa njim puno muka. A sa obzirom na tip motora, male su sanse da su ga predhodni vlasnici mazili i pazili, verovatnije je da su mu "vadili dusu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 20, 2015 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao prilike da probam taj motor drug ga je imao isao lepo ali ne dugo sto rece slobans ima snagu i obrtaje ali kad krene da se kvari haos,dvotaktne masine idu dobro netraju dugo sve zavisi sta ti ocekujes od motora ja sam skolu platio sa apriliom af1 nadji nesto sigurnije i sa manjom potrosnjom gilera ode i na 8 l kad se rasteluje kao i moja aprilija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...