Bishke 263 Napisano Mart 9, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koje su sve cetvorotaktne 125 proizvedene od 1980 do 1999?Njihove mane i odlike,koja im se cena krece kod nas i jos ponesto sto sami dodate o tim 125?Znaci zanimaju me modeli posto sam cuo da ih ima ali neznam tacno koji modeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan koja marka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 9, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo R motori? Ako moze i nesto drugo ja znam za Hondu CM125, redna dvojka, izduv 2u2, lepo ide, cuje se ko nevreme za tu kubikazu.Dobar a jeftin motor, moze da se nadje očuvan ispod 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto nisam bio precizniji,interesuju me enduro i cross motori koji imaju 125 ccm i cetvorotaktni motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Opet ne reče koja marka, ali ako te cross interesuje imaš Keewaz exceed-a 125ccm on je četvorotaktni, ali mislim da nije baš za neku offroad vožnju, a za neko putovanje može ali ne dalje od 50km jer mnogo trese na većoj brzini i ni sedište nije baš najudobnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Imas tu raznih motora... Najpoznatiji mozda to godiste koje si ti naveo je SUZUKI DR125. On se proizvodi dugo godina takav kakav je, sa manjim doterivanjima izgleda. Dobar, izdrzljiv i pouzdan motor. Vazdusno hladjenje. Zatim imas HONDA XLR 125 R, isto jako dobar motorcic, malo redji za naci. Vidoh u oglasima neki Dominator 125 kubika ili nesto tako (honda je sigurno ) Sve ostalo to godiste ti je retko...tu su naravno i Keeway exceed 125, Huosyng xrx125, i razni Kinezi...al' to je uglavnom novije godiste... Moj savet, ako hoces to sto hoces, je Suzuki Dr125. Najcesci je u toj kategoriji i najlakse nabaviti delove, a dobar motorcic....ima jedan u Novom Sadu se prodaje, a i puna ih je Nemacka, pa razmisli o uvozu/narudzbi ovima sto uvoze. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet ne reče koja marka, ali ako te cross interesuje imaš Keewaz exceed-a 125ccm on je četvorotaktni, ali mislim da nije baš za neku offroad vožnju, a za neko putovanje može ali ne dalje od 50km jer mnogo trese na većoj brzini i ni sedište nije baš najudobnije. Gresis druze. Ja imam exceed 200 i za offroad je odlican, pogotovo kad mu se zameni ulje u prednjoj viljusci i kad mu se pozadi stavi gasni amortizer.Vozio sam ga po raznim sumama i tesko prohodnim terenima bez ikakvih problema.Kad su u pitanju putovanja,dnevno sam sa njim prelazio i preko 300 km i nije uopste neudoban.Sto se tice ovaga da trese pri vecoj brzini,to nema veze sa motorom, vec zato sto fabricki ima kramponke na sebi, ali kad se stave putne enduro gume , kao ja sto sam stavio pirelli mt90, motor ne trese ni malo.Sve u svemu, odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo R motori? Ako moze i nesto drugo ja znam za Hondu CM125, redna dvojka, izduv 2u2, lepo ide, cuje se ko nevreme za tu kubikazu.Dobar a jeftin motor, moze da se nadje očuvan ispod 1000e. Ima i HONDA cb 125 t!Isto redna dvojka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Opet ne reče koja marka, ali ako te cross interesuje imaš Keewaz exceed-a 125ccm on je četvorotaktni, ali mislim da nije baš za neku offroad vožnju, a za neko putovanje može ali ne dalje od 50km jer mnogo trese na većoj brzini i ni sedište nije baš najudobnije. Gresis druze. Ja imam exceed 200 i za offroad je odlican, pogotovo kad mu se zameni ulje u prednjoj viljusci i kad mu se pozadi stavi gasni amortizer.Vozio sam ga po raznim sumama i tesko prohodnim terenima bez ikakvih problema.Kad su u pitanju putovanja,dnevno sam sa njim prelazio i preko 300 km i nije uopste neudoban.Sto se tice ovaga da trese pri vecoj brzini,to nema veze sa motorom, vec zato sto fabricki ima kramponke na sebi, ali kad se stave putne enduro gume , kao ja sto sam stavio pirelli mt90, motor ne trese ni malo.Sve u svemu, odlican motor. Ja sam ovde izneo moje iskustvo sa Exceed-om 125ccm, 2005 god. kojeg sam vozio cele prošle sezone i išao sam jednom do Subotice i sav sam utrnuo. Predpostavljam da sa svim prepravkama i zamenama koje si naveo od njega može da se napravi bolji i udobniji motor, ali to je moje iskustvo sa neprerađenim Exceed-om tj. stock varijantom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR 125 mi se cini kao najbolji cetvorotaktni motor u tom pogledu,ali me privlaci i ovaj Keeway Exeed 125.Koja se cena krece ova dva motora i da li neko moze da mi kaze nesto vise o tim motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...