Jump to content

Moto Zajednica

Regler rd 04

Recommended Posts

• IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 650

Ako neko ima problem sa grejanjem reglera na RD04 a pogotovu ako ga zameni "Joškinim" koji ne staje ne predvidjenom mestu već uglavnom ispod sedišta evo mog rešenja.

73gmj9.jpg

Dno reglera je premazano termo pastom i zavrtnjima pričvršćen za hladnjak za čije postavljanje je ukrojena bele plastika i zadihtovano silikonom zbog blata i vode.Hladnjak je sa krupnim rebrima (okrenutim na dole)da ga blato ne zapuni a i kod pranja motora treba ga oprati ukoliko je voženo po blatu.Više mi se ne greju ni žice ni regler .Pre ovoga sam pokušavao varijante i sa komojuterskim ventilatorom ali je problem to smestiti negde .Možda nije najbolje rešenje za one koji voze off road po blatu ali ja nisam od te sorte i definitivno sam rešio problem grejanja reglera.

2mgt4x4_th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 650
  On 26. 7. 2015. at 16:18, Mrva je napisao:

Staje regler na original mesto samo se jedan cosak mora iseci Poslato sa mobilnog

On 26. 7. 2015. at 16:18, Mrva je napisao:

Staje regler na original mesto samo se jedan cosak mora iseci Poslato sa mobilnog

Ovde je predstavljeno rešenje poboljšanog  hladjenja sa dodatnim hladnjakom a smeštaj...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja