Jump to content

Moto Zajednica

Regler rd 04

Recommended Posts

• IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 650

Ako neko ima problem sa grejanjem reglera na RD04 a pogotovu ako ga zameni "Joškinim" koji ne staje ne predvidjenom mestu već uglavnom ispod sedišta evo mog rešenja.

73gmj9.jpg

Dno reglera je premazano termo pastom i zavrtnjima pričvršćen za hladnjak za čije postavljanje je ukrojena bele plastika i zadihtovano silikonom zbog blata i vode.Hladnjak je sa krupnim rebrima (okrenutim na dole)da ga blato ne zapuni a i kod pranja motora treba ga oprati ukoliko je voženo po blatu.Više mi se ne greju ni žice ni regler .Pre ovoga sam pokušavao varijante i sa komojuterskim ventilatorom ali je problem to smestiti negde .Možda nije najbolje rešenje za one koji voze off road po blatu ali ja nisam od te sorte i definitivno sam rešio problem grejanja reglera.

2mgt4x4_th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 650

Staje regler na original mesto samo se jedan cosak mora iseci Poslato sa mobilnog

Staje regler na original mesto samo se jedan cosak mora iseci Poslato sa mobilnog

Ovde je predstavljeno rešenje poboljšanog  hladjenja sa dodatnim hladnjakom a smeštaj...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja