Laki TC 14 Napisano April 16, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko nešto o ovom motoru iz neposrednog iskustva: kako ide kako se èuje i tako veæ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 16, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao nesto sto se zove Kawasaki Ninja 250R (GPX250) koji ima isti agregat kao ZZR 250. A taj ZZR 250 su svojevremeno zvali zverko. Dva cilindra redno postavljena, taj agregat se vrti u 16-17 hiljada obrtaja. Za svoju kubikazu i s obzirom da je 4T, je brz brz brz! Malo trosi, lagan je i vozan. Sto se zvuka tice, ja sam imao neki ludi auspuh koji je pravio ne znam ti ni ja ko i dje, kada bi ga upalio cuo bi me cijeli Herceg Novi. Svi su mislili da je 750 Mislim da se taj motor i dalje proizvodi za americko trziste (za Ninja 250R sam siguran da se tamo i dalje pravi) i kosta oko 3000$... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ZZR 250, 1991 godiste, prodat za 1800e. Nudio meni covek za moju Hondu posto je i on imao takvu prosle godine na skupu u Smederevu, glavu za glavu, ali ja nisam hteo. Kaze da motor kao motor nije los ali da je neudoban i slab u poredjenju sa mojim motorom pa je zato hteo da zamenimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 17, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan odkud brko da 250-tka ima manje snage od 450-ke. Bas cudno. No zzr250 ima jedan u SM, zestoko ide, ladno pegla dvotaktne 125-ice, ima fin grub zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 17, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan zestoko ide, ladno pegla dvotaktne 125-ice, ima fin grub zvuk. ...ali je malo nestabilan u krivini, bar onaj koji sam ja vozio. Mozda je razlog u tome sto je motor lak, sa relativno visokim tezistem (za sportski motor), a dobro bi mu dosle i maaalo jace kocnice (ovaj je imao jedan disk napred). Sve u svemu, po meni mnooogo bolji izbor od dvotaktnih 125-ica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja vozio taj motor. Ja samo prenosim kako je meni rekao taj covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano April 17, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...sta da ti kazem kad Kawa od dkk-a sa foruma od 200kuba (KDX) ima visse konja od moje Yame Xt od 600 kuba...pa ti vidi Zuji kao osica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 17, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imaju 33ks a crveno pocinje na 14 000rpm i ~140kg. Meni jako lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan ...sta da ti kazem kad Kawa od dkk-a sa foruma od 200kuba (KDX) ima visse konja od moje Yame Xt od 600 kuba...pa ti vidi Zuji kao osica! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...