Milos019 0 Napisano Jul 25, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: GSXR750,DR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam problem sa karburatorim...nadam se da ce neko pomoci? Skinuo sam karburatore sa Gsxr-a 750ccm(uljara je u pitanju)! Otisla je membrana vakuma,izbusena je...trazio sam da kupim drugu...medljutim gde god narucim taj deo,svaki put mi stigne nesto drugo,nije kao kod mene...-tj. moji karburatori nisu za GSXR-a...al ne znam od kog motora su!? Postavicu slike pa...ako neko zna od cega su,i gde mogu naci te membrane...bio bih mu vecno zahvalan-vec mesec dana imam problem,i ne mogu da resim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 25, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vidik membrane, mislim da je 10E komad da ti napravi, radi po uzorku. Djura Vidik 063/8968694 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan FJCharlie je u pravu-a ako zapinje dalje kontaktiraj kolege sa ovog foruma: bokilic i strasilo, oni su mehanichari i odlichni poznavaoci "uljara"... sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Jul 26, 2015 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi na samim karburatorima da pise koja su marka i model, Mikuni, Keihin.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi na samim karburatorima da pise koja su marka i model, Mikuni, Keihin.... Baš tako, svaki karburator ima svoje oznake - ukucaj ih u google , pa će ti verovatno izaći od kog su motora. Čak i da ti ne izađe - ako naručuješ - naručiš po tim oznakama. Pošto je neko pre tebe već menjao karburatore - proveri za svaki slučaj da li svi imaju iste oznake ( trebalo bi ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 26, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jel to stari grbavac 750?bile su tri serije karbova,ovi sto ti imas su isti kao na gsx 1100 f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 26, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan P.s Ako je mala rupica zakrpí je,trajaće opet par godina..mozda imam neku rezervnu moram pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos019 0 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: GSXR750,DR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi svima...svaki komentar mi je pomogao...! Mikunijevi su karburatori,ali nema nikakve oznake na njima! I gledao sam na netu slike,jesu od GSX110F...isto zgledaju 99%...sad ipak je to slika al...mislim da su od tog modela! Jos jednom hvala na pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 28, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jesu,vidim ja,to jest znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alan_ford 0 Napisano Avgust 23, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi nasao, cini mi se da imam stare karbove nedje od gsxf .Samo da provjerim jesu li kao sa slike. Ako si sredio da ne kopam bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...