skakacg6 0 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Braco Ja sam novi clan.Bavim se varenjem svih mogucih plastika na motoru.Pored toga bavim se hromiranjem,niklovanjem I pozlacivanjem manjih delova motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi zgodno kad bi rekao iz kog si mesta npr. Ekstra bi bilo kad bi imao par slika da predstaviš svoje radove. A skroz ekstra bi bilo kad bi ponudio popust narednih npr 10 dana kao akciju za članove ovog udruženja. ☺ Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skakacg6 0 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u Borci.Varenjem plastike se bavim dvadesetak godina.Nisam nikada slikao moje radove jer mi nije palo na pamet,a I kod mene se dolazilo po preporuci autolimara I autolakirera.Budite sigurni da uopste ne treba da dajem popust jer ja to radim jeftino , veoma kvalitetno I veoma brzo.Ja sam inzinjer I trenutno sam bez posla,tako da mogu veoma brzo da odradim sve sto treba. Pozdrav.Dragan.0644790137 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Nisam mislio da slikaš radove kao neka umetnička dela nego čisto da predstaviš šta je sve moguće i kako to npr izgleda pre i posle. Dosta ljudi nisu upoznati šta se sve može zavariti pa onda dosta stvari i završi u korpi za smeće iako bi bilo bolje i za njih i za tebe kao i za ekologiju da su to tebi dali popraviti. A popust sam se šalio i to je više marketing nego što treba da cene snižavas kako bi postale pristupačnije. Srećno sa radom. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 21, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na forum, komšija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Ја се интересујем за хромирање. 1) Да ли радиш све или је потребна припрема дела који треба хромирати? Тачније: део треба да се ослободи старог хрома, да се исполира, побакри, полира, побакри, полира па хромира. Ово се односи на плех, предње крило, држаче предњег фара и сл. 2) Да ли радиш хромирање алуминијума, типа лева и десна декла? Делови карбуратора (доња посуда - неки зову и "лонче" и поклопци мембрана). 3) Да ли је могуће поново хромирати већ хромирану пластику као што су жмигавци? Хром на пластици је оштећен... 4) Да ли радиш црно хромирање и брунирање? Треба ми за шрафове... Дај неке детаље, шта си се стис'о?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme će biti posla za tebe, bajo. Dok je plastike, biće i posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Ocigledno cemo nas dvojica uskoro da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 21, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao pa kreni da slikaš svoje radove od sada da bi ljudi znali kako radiš i kako to izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jul 22, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema sluzi za predstavljanje, napisao si par reci o sebi i to je ok. Za svo ostalo reklamiranje je najbolje da se dogovoris sa Pablom, Jasminkom ili Igorom XT oko zakupa teme za tu svrhu. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...