nemandza 11 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Nolan X-802 Replica Stoner, u originalnoj ambalazi, sa dva vizira (regularni i tamniji), anti fog, velicina L. Kaciga nema ni jednu jedinu orgebotinu! Nikad nije nosena! Pogledajte slike. Cena 310 €. Telefon 064/414-6940 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 300 €. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Jul 26, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 280 €. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Jul 30, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je kao nova, nikada nije nosena! Kolor sema joj je perfektna, slike to ne mogu docarati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kaciga imam istu 802ku samo sto je moja brendirana pod x-lite. Da li bi mozda prodavao posebno tamni vizir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Jul 31, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kaciga imam istu 802ku samo sto je moja brendirana pod x-lite. Da li bi mozda prodavao posebno tamni vizir? Hvala na puno na komentaru. Gledam da prodam sve odjednom, mislim da ce tako biti lakse. Kada sam kupovao kacigu, odmah sam kupio i tamniji vizir jer mi se standardni nije svideo. Nazalost, kacigu nisam nikada ni nosio, koristio sam Nolanovu flip-ap kacigu, jer mi je bila mnogo prakticnija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Avgust 1, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Uz kacigu dajem i dve nove potkape, jedna je marke MyGear, a druga IXS! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Avgust 2, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...