makimoto 5 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Imate li neku preporuku kako zastiti vrat? Meni se desi da me ponekad zaboli ovaj zadnji deo vrata i bas bude neprijatno. Taman onde izmedju kacige i jakne. Neko čudno probadanje i ukočenost. Ako imate iskustva rado bih prihvatio vaš savet. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 9, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan WINDSTOPER, ili obicna podkapa ako je toplo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu probacu sad na sajmu da nadjem nesto prikladno. Sad trenutno imam neku winstoper kapu koja može da bude i rolka da se navuče na vrt, ali kad stavljam kacigu ona se spusta niz vrat i nije bas funkcionalna. Svejedno hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 9, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne boli tebe vrat od vetra koji hladi to golo mesto,vec te bole vratni misici od napora. Verovatno ti zastita od vetra nije najbolja (u smislu oklopa) pa te "ubi" vetar. Ti se trudis da drzis glavu kako ti odgovara a vetar je gura nazad. Posle duze voznje bolovi umeju da budu prilicno jaki. Gde je resenje? Samo u povisenom,tj,turing viziru koji ce prebacivati vetar preko kacige. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš nisam o tome razmišljao. Može da bude i to. Hvala na savetu, baš mi puno znači savet iskusnijeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Maki pravac teretana i bilduj vrat ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan WINDSTOPER, ili obicna podkapa ako je toplo.... Windstoper je extra stvar, ja sam bas zbog vrata kupio, vredi svaki dinar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=205672 Vredi svaki cent! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Poslusacu svaki savet, majke mi. I ono za teretanu i za windstoper. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koju kacigui nosis, ali mozda je i ona preteska pa ti jos dodatno opterecuje vratne misice, pored vetra i brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8641 Napisano Mart 10, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ili uradis vratinu kao ja, mala mi je kosulja br.46 u obimu vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za kacigu, ne verujem teska je od prilike 1.3 kg, ona Nolan N42. A usput sam susreo mog druga po biciklu jer se rekreativno bavim i ovim sportom i on je slucajno ortoped pa mi objasnio da je bas taj prelaz oko vrata podlozan jer hladan vetar struji i dovodi do tih nezeljenih efekata. Kao ispod jakne je toplo i tu je telo zasticeno, a odmah malo iznad je telo izlozeno temperaturnoj razlici i to dovodi do bola i ukocenosti, probadanja i slicno. Eto to mi on kaze sa strucne strane pa ako je tacno, moze da bude i da je u pravu. Sve u svemu hvala na savetima. Nego me nesto drugo interesuje. Sta je bolje uzeti onaj windstoper sa kapuljacom ili samo onaj sto ide oko vrata i pokriva ramena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti je uzmi sa kapuljacom, ako nista bar ces manje da prljas kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pametno zboris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan windstoper za vrat ja nosim vanucci ekstra je a vozim svaki dan i po kisi i po vetru i po snegu a ako te cima vetar povisen vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imate li neku preporuku kako zastiti vrat? BMW i KTM su zajedno razvili neck brace: Ne znam da li se vidi, ovde je montiram na svoj vrat: Zacudjujuce koliko uopste ne smeta. Ne znate da ga imate na sebi uopste. Izuzetno je cvrsta i lagana (napravljena je od kevlara). Jedina mana je cena - 500EUR :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imate li neku preporuku kako zastiti vrat? BMW i KTM su zajedno razvili neck brace: Zacudjujuce koliko uopste ne smeta. Ne znate da ga imate na sebi uopste. Izuzetno je cvrsta i lagana (napravljena je od kevlara). Jedina mana je cena - 500EUR :-[ sine Djuro sad si me sjebao ! pa ovaj gedzet je must to have ! ko' okoreli GS-jista ;D moram ovo nabaviti i da se vidi ono BMW motorrad !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sine Djuro sad si me sjebao ! pa ovaj gedzet je must to have ! ko' okoreli GS-jista ;D moram ovo nabaviti i da se vidi ono BMW motorrad !!! ;D ;D ;D jedva sam cekao da neko postavi ovu temu pa da ti predlozim novu stvar na koju ces da bacis pare. Vidis da pokusavam da te dovedem do finansijske propasti pa onda ja da budem jedini metroseksualac na forumu. Ne mozes ti toliko golih riba da slikas, koliko ja mogu da nadjem dodatne opreme za tebe! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan sine Djuro sad si me sjebao ! pa ovaj gedzet je must to have ! ko' okoreli GS-jista ;D moram ovo nabaviti i da se vidi ono BMW motorrad !!! ;D ;D ;D jedva sam cekao da neko postavi ovu temu pa da ti predlozim novu stvar na koju ces da bacis pare. Vidis da pokusavam da te dovedem do finansijske propasti pa onda ja da budem jedini metroseksualac na forumu. Ne mozes ti toliko golih riba da slikas, koliko ja mogu da nadjem dodatne opreme za tebe! ;D ;D ;D uhhhh ! sta mi radis ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...