chelsea 0 Napisano Jul 15, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: TRIUMPH DAYTONA 675 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,vozim gore pomenuti motor,,imao sam problem sa ler gasom koji sam hteo da resim time sto sam oprao dizne i pumpu,hteo je da se ugasi izmedu 1 i 2 br,i u mestu kada dam gas do 3-3500 obrtaja,onda obrtaji strmoglavo padnu na ispod 500 i ugasi se,glavna kvaka je kad sam sve oprao i vratio na mesto vise ga nisam upalio,pumpa radi,ima varnicu,u magistrali ima goriva,svecice su bile suve,znaci nije presisao,pitanje je i dal moze,ubacio sam benzin spricem u cilindar i onda je upalio na 2 sec,i to je to,ovako je mrtav,pitanje je sta pogledati,dal je neko ima isti slucaj,znam da je neka sitnica u pitanju,naravno svi osiguraci su dobri,hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanJ1973 0 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Grocka Motocikl: Triumph t595 daytona Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u pitanju možda step motorić imam ja od t595 daytone samo proveri da li pasuje a najverovatnije da pasuje. Takođe na raspolaganju mi je još delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...