mrle 8638 Napisano Jul 15, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir.rs/crna-hronika/saobracajna-nesreca-na-ulazu-u-bavaniste-motociklista-poginuo-u-sudaru-sa-kombijem-clanak-1860009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam njegov motor cesto, iz SDa je, bela agusta, ali ne znam detalje sem da je isao brzo a neko mu je izleteo (ali rekla-kazala) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 16, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Urose, saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 17, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan I opet neosvetljeni traktor kako sam danas cuo... uzas, valjda je otisao na bolje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije traktor u pitanju komso, danas mi rece drug koji je bas iz sela gde je i on, krenuo je na posao prvo kombijem, zaboravio je kljuceve kuci pa se vratio i posto je kasnio seo je na motor da bi brze stigao(ne brze od zivota !). Udario je u kombi, sta kako ne znam, kazu da je skala zakucala na 180 a da je verovatno isao i brze. Tuga, na sahrani bilo dvadesetak motora, ispratili ga uz turiranje. Pokoj mu dusi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...