ŠekiKG 4332 Napisano Jul 11, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir.rs/crna-hronika/teska-nesreca-kod-krusevca-motociklista-udario-u-betonski-stub-clanak-1854661 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno ! Ovo je neka ofanziva zla naisla,nekolio zrtava za nekoliko dana.Evo,procitah jedan komentar nekog skota u Kuriru,krajnje podrugljiv,bez imalo postovanja prema nastradalom. Moje je misljenje da treba izbegavati voznje rano ujutro i nocu,sem ako se bas mora. Neka je laka zemlja kolegi iz Krusevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije u pitanju ofanziva zla nego nepostovanje propisa, kako od strane bajkera, tako i od strane vozaca automobila. Od strane bajkera najcesce neprilagodjena brzina, od vozaca automobila najcesce prevelika bezobzirnost i nepaznja. Gotovo uvek je ljudski faktor u pitanju, jako retko neki tehnicki problem. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8565 Napisano Jul 12, 2015 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se rastužim kada vidim godine života nastradalih. Poštujem i žalim sve tragično nastradale, ali 19 godina, ..bem te živote. Saučešće porodici i prijateljima, a tebi brate neznani pokoj duši i široki putevi nebeski. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Jul 12, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Sucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 12, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Strasno.Kad razgovaram sa klincima koji voze(i koji su totalno nezreli za ucesce u saobracaju)i provalim da im roditelji nisu bajkeri,i da je apsolutn odsutnost edukacije sopstvene dece,i cak i briga,prosto mi je neshvatljivo.Mlad mozak misli da sve moze i zna.Mora se edukovati da to nije tako,i da sa sobom nosi strasne posledice ako se ne zna i ne postuju pravila.Saucesce porodici,a ovom detetu neka bog oprosti neiskustvo,i primi ga u carstvo nebesko. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 13, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sashac je u par rečenica objasnio suštinu reakcija (osim najiskrenijih saosećanja prema porodici tragično nastradalog kolege), koje sam hteo da proizvedem postavljajući ovu tragičnu vest! Ako je već, na nesreću, nastupila tragična posledica, nadam se da će bar neko od mladih kolega malo razmisliti o mogućim posledicama, pre nego što ispita krajnje granice svog umeća. Znam da je krajnje neukusno koristiti ovu vest za eventualnu edukaciju, ali me je na to inicirala reakcija supruge, kada sam sinovima (koji takođe voze motore) saopštio da je nesrećno stradao kolega i koja me je kritikovala iz razloga jer sam im dozvolio da voze motore, a sada im nešto tako tragično saopštavam. Ako već stradamo tuđom greškom, kao što je , veoma je moguće, 05.07.2015. godine stradao naš kolega Nebojša Filipović blizu Golupca, ne moramo zbog naše nepromišljenosti da popunjavamo crnu hroniku. Saosećam sa porodicom stradalog kolege i neka vas Bog i hladna glava čuvaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...