Giuliano 4 Napisano April 14, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Veceras sam prolazio kolima preko Zelenog venca oko 22.00 i video sam crno-crveni skuter ostecen i oboren na sred raskrsnice, staklo i komadi plastike po putu, a sa strane je bio parkiran taksi sa ostecenim prednjim delom i ulubljenom soferkom. Mislim da je bio tezi sudar. Nadam se da je skuteras imao kacigu. Ima li neko neku informaciju vise? PS: Policajci su bili na licu mesta i pravili uvidjaj ali nisu bili ljubazni da daju bilo kakav komentar s obzirom da su motociklisti koji im je prisao da se raspita da li je sve OK samo pokazali rukom da produzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano April 14, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista jos cuo, ali sudeci po tome sto si naveo, deluje da je tezi sudar bio... Nadam se da motorista nije nagrabusio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana videh iznad slavije, prvi semafor u M.Tolbuhina(bivsoj), neki vozac je uspeo da obavije scoot oko bandere, Bog neka mu je u pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 15, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam bash tada i video isto...pitao sam milicionera da li je vozac skutera ziv i potvrdio mi je...za ostalo??? Shit...mala Aprilia je bash loshe izgledala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc oko 22:30 kod Hajata (dolazio je sa Brankovog mosta, iz pravca grada) video kamion (pauk) kako na prikolici vozi nekog razvaljenog R-a, polozenog na bok. Jel zna neko nesto neto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 15, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam nasao na forumu skuterasa... Jebem ti zivot vise... Izasli veceras malo da se vozimo i zove me burazer kaze na zelenjaku pao lik na skuteru... Mi svi otlisli tamo, kad ono reljin skuter!! Znaci skuter je skroz, ali bukvalno receno skroz unisten... On je debil prosao na crveno svetlo i zakucao se u taxistu, zakucao glavom (srecom imao je kacigu) u soferku od auta (slomio je) i isprevrtao se dole... Znaci ja nisam verovao... Kad smo mi dosli, hitna pomoc ga je vec odnela u urgentni centar, a ocevidci su rekli da se nije pomerao kad su ga odneli... Na svu srecu ,,samo'' se onesvestio i bio je sav u soku... Posle toga smo milos (sa aeroxom), dzoni (sa sr-om) i ja otisli do urgentnog da vidimo kako je, i bio je pri svesti i dalje vidno sokiran. Rascepano mu je koleno skroz i trebao je da snimi grudni kos... Od sitinij povreda bio je sav krvav jer je drao po asfaltu... Sta rechi! Nadam se da ce oporavak biti brz i uspesan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano April 15, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :? blenta sta reci dr, kesaju se tamo gde netreba ,mentol prosao kroz crveno i to bas na zelenjaku , nadam se samo da je lik ok ... iko je napravio sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano April 15, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam nasao na forumu skuterasa...Jebem ti zivot vise... Izasli veceras malo da se vozimo i zove me burazer kaze na zelenjaku pao lik na skuteru... Mi svi otlisli tamo' date=' kad ono reljin skuter!! Znaci skuter je skroz, ali bukvalno receno skroz unisten... On je debil prosao na crveno svetlo i zakucao se u taxistu, zakucao glavom (srecom imao je kacigu) u soferku od auta (slomio je) i isprevrtao se dole... [/quote'] Ako se ne varam, on je clan ovog foruma :?: :!: Zelim mu brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 15, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Zapamtio sam ime Relja sa njegovog predstavljanja. Ne znam je li to bilo ovde ili na MM, ali ne mogu da ga povezem sa nikom. Zelim mu brzo ozdravljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano April 15, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... Ja sam to napisao, i bio sam tamo neposredno posto se sve desilo... Strasno je... Imate ovde sta se desilo: http://www.skuteri.org/forum/viewtopic.php?t=277 Ukratko, decko je ,,dobro'' Smrckao je koleno i naprsla mu je grudna kost... Ne znam samo gde mu je bio mozak kad je proso na crveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9540 Napisano April 15, 2006 Drug član, 4391 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan neznam ni ja ali neka mu je brz oporavak i da mu to koleno sto prije zaresta.Ali trebace mu oko sest meseci jer sa ja imao slicne povrede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano April 15, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto se to dogodilo, decko se bas ozbiljno povredio... Jebiga, nije smeo da dozvoli da previdi crveno svetlo i da prodje tek tako... Zelim mu brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SR-BOY 0 Napisano Maj 2, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi ja sam Relja!!! oporavio sam se idem sutra da skidam konce sa kolena idem sa stakom malo me grudi bole, imam staklo u sakama pa mi vade, da nisam imao kacigu neznam sta bi bilo!! Jeli dajte sliku mog skutera molim vas posto ga nisam ni video!!! Ispao sam debil jer nisam gledao na semafor tacnije nisam ga ni video!!! jebiga danas sam prolazio pored usca u autu a ja duvam u prste!!!! Jbg bice motora!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 2, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milo mi je sto si se oporavio ali ... Ispao sam debil jer nisam gledao na semafor tacnije nisam ga ni video!!! :shock: :shock: Bez zezanja mogao bi jos i ocnog da posjetis :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 2, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga , sad si platio malo skuplju skolu.Cuvaj se drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Maj 2, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto si se javio... Aj zelim ti da se oporavis sto pre i da sednes opet na bajk, ali moras da vise obratis paznje prilikom voznje. Ipak, sitnice zivot znace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 2, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Je-es semafor, samo nek su deca ziva i zdrava... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 3, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da se brzo oporavljas. Idi nadji taksistu i lepo mu se izvini, ipak je taj auto njegov hleb. Nadam se da si naucio lekciju i da se neces uplasiti dvotockasa. Sit hepens, maj frend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 4, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti oporavi i nemoj da zapostavis vezbe za koleno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Daj decko razvaljen sad ce juri taxistu da mu se izvinjava sto se odlomio od njega i nj hleb ..... xex samo nek se brzo oporavi:)))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 11, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam stigao dva klinca i isutirao i njih i skuter.... naime, kroz raskrsnicu na stop izletese bez da su pogledali, i za milimetar se ne sudarismo. Popizdeo sam vise nego na glupe taksiste i kokoske za volanom, i odmah se okrenuo i stigao ih. Naravno ni kacige nisu imali, a ni mozak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...