sashac 8204 Napisano Jul 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Vrnjacke Banje upravo stigla kuci uprkos skrcanom lageru. Cirka 399 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3718 Napisano Jul 4, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Vrnjacke Banje upravo stigla kuci uprkos skrcanom lageru. Cirka 399 km. E dobro je Ja i zaboravih mu ime (na crvenoj hondi nc 700) se odvojismo od kolone na prvom ukljucenju za autoput... Vozio sam iza tebe zaboravih da ti kazem da ti ne radi pozicija. kada kocis radi stop svetlo,ali pozicija ne. Hvala redarima, i svima koji su se potrudili da ostvarimo ovu voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 4, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E ja stigo pre pola sata. Hvala Milenku i redarima, kao i ostalim ucesnicima na dobroj voznji i druzenju. Nadam se da je momak iz V Banje stigao kuci uprkos problem sa lezajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 4, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Vrnjacke Banje upravo stigla kuci uprkos skrcanom lageru. Cirka 399 km. E dobro je Ja i zaboravih mu ime (na crvenoj hondi nc 700) se odvojismo od kolone na prvom ukljucenju za autoput... Vozio sam iza tebe zaboravih da ti kazem da ti ne radi pozicija. kada kocis radi stop svetlo,ali pozicija ne. Hvala redarima, i svima koji su se potrudili da ostvarimo ovu voznju. Mislim da je SLU62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prvi cekirao kad sam stigao, tri posta iznad. Lezaj se pretvorio u prah , kao da ga nije ni bilo, malo baca dupe u desnoj ali ide. Hvala svima na druzenju , vidimo se nadam se na sledecoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sto smo slatkii... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sutra postavljam slike...mortales Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 4, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milenku na trudu oko organizacije svega i svim ucesnicima na disciplinovanoj voznji i lepom druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Jul 4, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan sutra postavljam slike...mortales Posle onolike klope nije ni cudo sto ti se . a mogu ti reci i meni odoh da ti pravim drustvo u snovima. Hahahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jul 4, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prvo da se izvinem svima na kilometraži malo većoj od planirane, meni 450km Hvala svima na današnem druženju i strpljenju, utisaka je puno treba vremena da sve dođe na svoje mesto. Sve u svemu ja bi sutra opet Ja slika nešto baš i nenemam samo mogu ba kažem jedno veliko BRAVO za sve divni ste drugari 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 4, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Meni 518km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sutra postavljam slike...mortales Posle onolike klope nije ni cudo sto ti se . a mogu ti reci i meni odoh da ti pravim drustvo u snovima. Hahahahaha A ti si se baas stedeo...ahaaam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prvo da se ivzinem svima na kilometraži malo većoj od planirane, meni 450km Hvala svima na današnem druženju i strpljenju, utisaka je puno treba vremena da sve dođe na svoje mesto. Sve u svemu ja bi sutra opet Ja slika nešto baš i nenemam samo mogu ba kažem jedno veliko BRAVO za sve divni ste drugari Da nije tebe,ne bi bilo nove izreke... Sta se gubis-ko Milenkova navigacija i meni 450 km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno-zastitni znak voznje...Ko nije znao,ovo je top oprema 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 5, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan slazem se, pravi zastitni znak voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ajmo polakicke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni i Goci je bilo prelepo, našim "pozadinama" baš i nije ali dobro društvo je ono što ostaje u sećanju. Drago mi je što sam bio učesnik ove BJB vožnje i hvala svim učesnicima Nadam se da BJB Redari nisu bili nametljivi i da ste se osećali sigurno u koloni Glavno je da nismo imali nikakvih incidenata i da je bilo puno smeha Evo malo Gocinih slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...