Gajo Sevojno 1616 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 1322 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko mogao da mi preporuci gde da odradim servis na r1200rt,znaci sva ulja,kardan,motor,menjac,kocnice,zamena zadnje gume(gumu imam),plocice i celokupna provera motora,lageri,stapovi itd...Idealno bi bilo okolina Sapca ili Uzica,polovinom avgusta sam u tim krajevima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Gagi u Balosavi radi servis BMW to je prema Kragujevcu http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Irongate 0 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vozim BMW R 1100 rt. Za divno čudo, uleteo sam u rupu i pokrivio felnu prednjeg točka. Mislim da je felna aluminijumska. Imali ko u Srbiju da može da ispravi? I da li to uopšte može da se ispravi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Jul 24, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko mogao da mi preporuci gde da odradim servis na r1200rt,znaci sva ulja,kardan,motor,menjac,kocnice,zamena zadnje gume(gumu imam),plocice i celokupna provera motora,lageri,stapovi itd...Idealno bi bilo okolina Sapca ili Uzica,polovinom avgusta sam u tim krajevima.. U tim krajevima nema dobrog majstora za BMW-a. Gagi 3 t...NIKAKO!!! Imaju odlični momci u Zemunu. Čim nabavim njihov kontakt pišem ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 24, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mene iskustvo uci da najvise ima smisla da covek sam nauci da radi redovne servise (i druge manje popravke). Nije to doktorska disertacija, to svaki covek moze da savlada. Kilo kljuc obavezan. Za neke komplikovanije intervencije ako se dese (a to je vrlo retko), najbolje je otici ili u Sloveniju ili u Grcku. Recimo zamenu zadnjeg flanza (opoziv) sam radio u Sloveniji jer nikom ovde ne bih poverio sa to uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Jul 24, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Mene iskustvo uci da najvise ima smisla da covek sam nauci da radi redovne servise (i druge manje popravke). Nije to doktorska disertacija, to svaki covek moze da savlada. Kilo kljuc obavezan. Za neke komplikovanije intervencije ako se dese (a to je vrlo retko), najbolje je otici ili u Sloveniju ili u Grcku. Recimo zamenu zadnjeg flanza (opoziv) sam radio u Sloveniji jer nikom ovde ne bih poverio sa to uradi. Ja sve servise radim sam. Imam sav alat,dijagnostiku,čak smo nas nekoliko kupili i montažerku i balanserku za gume. Uz pomoć malo znanja,strpljenja i drugarske pomoći...sve se može. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem temu iz mrtvih... Jel ima neko broj tog servisa u Zemunu ili nekog drugog u Beogradu ili okolini Beograda koji ima servisni kompjuter za novije BMW motocikle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 18, 2016 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na Baneta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Bane 0652222762 Timočka 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano April 20, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Kontaktiraću Baneta čim se vratim s puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko iskustva sa ovo Dijagnostikom? http://www.duonix.de/produkte/motorrad/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 18, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Stara je tema pa da se malo osvezi... Gde održavate svoje BMW mašine.... Da li ima neko ko je stvarno stručani pošten.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9897 Napisano Octobar 19, 2019 Drug član, 4466 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Banetu u Zemunu on može sve da ti odradi na tvom motoru i veoma je pedantan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale1200 20 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Stari Bnaovci Motocikl: Bmw r1200c,Bmw S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan On 19.4.2016. at 8:24, Direktor je napisao: Bane 0652222762 Timočka 18 Bane je super lik. Upravo danas u nedelju mi se javio i bez problema dao savet oko stelovanja ventila na R1200c. Malo je takvih ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Mićko Valjevo Servis MOTORAD 063 1225 489 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...