markoizkule 883 Napisano Jun 22, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Malo toga ZA a mnogo PROTIV..muzika na motoru.... Mnogo volim da putujem sa curom. ne krljam motor u visokim obrtajima. vozim koliko je dozvoljeno i ne zavrcem motor u visoke obrtaje. Motor je tih i to mi odgovara. Plus veliki vizir pa nema nikakve buke na mestu vozaca. Slusalice u usima mi smetaju..bole me usi posle pola sata-sat a voleo bih da cujem neku mjuzu dok se vozam. Elem, dobio sam na ponudu neke zvucnike... Ove> http://www.aliexpress.com/item/Pair-of-Waterproof-Motorcycle-Remote-Alarm-Speaker-FM-Radio-MP3-Player-H1E1/1353497038.html Pa me zagolicalo. Da li se ti zvucnici ista cuju u nekoj normalnoj voznji. Da li opterecuju akomulator itd. Nije neka cena...1000 dinara...ali da ne uzimam i da mi covek ne salje postom ako je sranje..jer neko imao iskustva sa tim modelom. Posto se ne razumem, da li pored svega toga treba jos nesto da bi mogao da pustam muziku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/Motorbike-Motorcycle-Helmet-Stereo-Speakers-for-MP3-s/668687603.html Probaj ovako nesto (ne moraju bas ove , koliko para bi dao) , ne idu u usi vec kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А може и овако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17410 Napisano Jun 23, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pa opičiš turbo-folk dok voziš po gradu, pa ostali crkavaju od zavisti! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 23, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce se pustati sinan sakic ili recimo Lucifer's Friend nije bitno..svako slusa ono sto voli... Sto se tice zvucnika u kacigi nisam za tu opciju...zanimaju me ovakvi zvucnici i da li iko ima iskstva sa slicnim... jos jedna stvar..pustanje dok je motor ugasen..koliko jedan prosecan akomulator moze da izdrzi a da se ne isprazni skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vozio sa slusalicama na duzim turama autoputem i bole usi od toga.Sada sam nasao najprostije resenje,zabodem mobilni u vizir od koga se muzika odbija i pojacava zvuk barem 5x,za po gradu idealno.Probaj,mozda ti nece trebati zvucnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 24, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vozio sa slusalicama na duzim turama autoputem i bole usi od toga.Sada sam nasao najprostije resenje,zabodem mobilni u vizir od koga se muzika odbija i pojacava zvuk barem 5x,za po gradu idealno.Probaj,mozda ti nece trebati zvucnici. Vozim i tako ponekad...al resenje daleko od dobrog..barem za flipup kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na skuteru koji je dosta bucan i zuji par puta okacio ovakav zvucnik i culo se ok. Nisam imao neki vizir a kaciga je bila jet, i cula se muzika cak i kad je na punim obrtajima. Dobra stvar je sto ga nosis sa sobom, pa ne privlaci paznju na motoru kad je parkiran. Sta znam, moze jeftino da se nadje pa mozes da probas. http://www.aliexpress.com/af/s10-bluetooth-speaker.html?ltype=wholesale&SearchText=s10+bluetooth+speaker&d=y&origin=n&initiative_id=AS_20150624030305&isViewCP=y&catId=518 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...