Savic019 14 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li neko zna proceduru kako i sta treba da odradim. Evo ja cu sve da napisem sta sam uradio i sta treba dalje. Danas sam napravio kupoprodajni ugovor sa vlasnikom motora,to smo sve zavrsili i odem ja u euro kucu da registrujem motor i onaj decko gleda u saobracajnu ( to su one stare saobracajne,jer motor nije vozen 5-6god) i vidi da motor nije odjavljen,nema pecat u saobracajnoj. JA zovem lika od kog sam uzeo on reko da nema tablicu i da motor verovatno nije ni bio odjavljen,tako stajao. E sad ja imam kupoprodajni ugovor imam onu staru saobracajnu i gde ja sutra treba da idem i sta treba da uradim ? trebao bi da prijavim da je tablica izgubljena i fakticki bi trebao da odjavim motor da bi ga opet registrovao ? Ako ima neko ko se razume sta ja treba da uradim,gde treba da idem,koliko se to ceka i dal kosta nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U poresku platis porez U sup sa overenim ugovorom da je placen porez napises izjavu da je izgubljena tablica odjavis i prijavis na sebe.platis sta kosta i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje kontaktiraj clana LosmiCapo, on je doktor za ovakve probleme! Sve ce lepo da ti objasni, sta i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 22, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U poresku platis porez U sup sa overenim ugovorom da je placen porez napises izjavu da je izgubljena tablica odjavis i prijavis na sebe.platis sta kosta i gotovo JevtaNS ti je dobro objasnio proceduru ukoliko je vlasnik iz tvog mesta. Ukolilo nije, vozilo se odjavljuje u mestu gde je bilo registrovano. http://www.mup.gov.rs/cms_lat/dokumenta.nsf/odjava-vozila.h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jun 22, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I vozilo mora odjaviti vlasnik iz saobracajne ili ti sa ovlascenjem u kom to mora biti naglaseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan U poresku platis porez U sup sa overenim ugovorom da je placen porez napises izjavu da je izgubljena tablica odjavis i prijavis na sebe.platis sta kosta i gotovo Platio sam porez za motor,samo mi je ostala registracija,znaci odem u sup i napisem izjavu da je tablica izgubljena i odjavim motor pa ga posle registrujem. I vozilo mora odjaviti vlasnik iz saobracajne ili ti sa ovlascenjem u kom to mora biti naglaseno. ja imam ovlascenje,uradjen je kupoprodajni ugovor,motor se vodi na mene,platio sam porez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...