strom 3 Napisano Jun 20, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan prodajem toyotu celicu ili menjam za enduro motor.auto 92 god u solidnom stanju,1998ccm,153 konja.cena u zamenu 1800e a za kes dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Jun 20, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Autic san snova;) Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Jun 20, 2015 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jbt, nisam ni znao da ima kabrio verzija Selike super je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Jun 20, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan veoma retka i mislim da je jedina u srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13457 Napisano Jun 20, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sam voleo tu Celicu kao klinac. Pratio sam WRC i tu se trkala. Svidja mi se i dan danas, ako se ne varam najjaca verzije je bila 2.0T sa 4x4 pogonom. Kabrio verzija je jako jako retka, cak i preko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 21, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne staviš koju sliku enterijera? I možda nešto o održavanju? Šta znači solidno stanje, da pored dobrog stanja ima ipak nekih relevantnih nedostatak? Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jun 21, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan veoma retka i mislim da je jedina u srbiji Ima je i u okolini Kladova u kabriolet verziji. I pored godina starosti (modela a i kibicera), balavi se za njom... :) Moj savet je da je ufotkas sa spustenim krovom. PRELEPA je u toj varijanti, i tek tada dolazi do izrazaja njena linija (za razliku od mnogih kabrija koji su kao sporeti sa spustenim krovom). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Jul 27, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za neki maxi skuter,dajte neke ponude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...