maremaremare 0 Napisano Jun 14, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima iskustva sa ovim skuterom, bio bih mu zahvalan kad bi napisao par reci o njemu. Zanima me verzija od 50cc, koja se koliko vidim prodaje od 2014, a nigde ne mogu pronaci neke utiske skutera. Da li se mozda prodaje u inostranstvu i pod nekim drugim imenom? http://peda.rs/moto-peda/gp-50-125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13259 Napisano Jun 14, 2015 Ne silazi, 7502 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za izbegavanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16189 Napisano Jun 14, 2015 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za izbegavanje. ....saglasan, bez sto dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 15, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi tih para. Ako si negde u blizini kule ja cu uskoro prodavati svoj skuter pa ga mozes pogledati. za malko manje para ali 10 puta kvalitetniji. ocu malo da ga sredim jer je jos u garanciji pa da odrade u servisu sve sta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 15, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Najgori skuteri koje sam imao prilike da probam u zivotu. Cuj ovo, product of Italy hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Kao alternativu pogledaj sprint eagle, meni je evo vec 6. sezona i skuter radi perfektno, bez ikakvih kvarova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN_032 3 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: peda gp 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam,bezi i ne okreci se sine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN_032 3 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: peda gp 50 Prijavi odgovor kao problematičan a problem sa pumpom za gorivo i vazduhom u crevima sa gorivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...