nellle 614 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomagajte... Pre jedno 2 meseca sam zamenio rucicu kvacila,identicna kao prethodna,i od tada ne mogu da nastelujem da to sljaka kako treba. Do tada mi je namesteno bilo da rano hvata kvacilo (kada je skroz pritisnuta rucica vrlo malo se pusti i ono krece) i sve je radilo perfect,a od tada kako god da namestim motor krece lagano napred u prvoj sa stisnutim kvacilom...To i ne bi bio preveliki problem da meni nisu kratke noge i imam problem kada idem u rikverc u prvoj jer se onda borim i sa tim otporom... Inace stelujem samo na rucici,ako postoji jos neki nacin koji ja ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da sajlu treba jos malo da zategnes, mozda ima i dole kod motora sraf za zatezanje ako ti je na rucici izvucen do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel moguce da nova rucica nije bas skroz ista pa ima drukciji maniji hod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sajlu kada zategnem tu kod rucice ono kao da malo manje pokusava da krene u prvoj sa stisnutim kvacilom ali opet pruza dosta otpora za rikverc a i toliko treba da je zategnem da onda jedva hvatam prstima i hvata na 1mm a to mi ne odgovara i mislim da to ne bi trebalo tako da bude... A rucica na oko deluje apsolutno ista kao i prethodna,narucena za moj bajk,ne znam,probacu da vratim staru da vidim da li je do rucice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 29, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma kod poluge kvacila na agregatu 100% imas zavrtanj za sajlu kojim mozes nastelovati to.. vecina motora ima stelovanje u 3 tacke 1.na rucici 2.kod poluge na agregatu 3.samu polugu mozes pomerati(ne preporucujem,to bolje neki majstor onda da pogleda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sutra onda da namestim rucicu kako meni odgovara a da "dostelujem" na tom zavrtnju kada ga nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...