Svaler 1990 Napisano Maj 23, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав људи. Имам проблем са мотором већ пар дана покушавамо да одгонетнемо шта му је. У питању кађива мито 125 из 2000. Дошао пре неки дан са вожње, угасио га, и сутрадан да га упалим неће. Неће па неће. Изгубио варницу тотално. Пар дана пре тога приметио сам да је почео да штуца и трокира на вишим обртајима, као да губи струју. У међувремену проверили смо бобину, исправна. Покушали са другим CDI-јем, опет исто. Сад сумњамо на pick up или намотаје. Јел имате ви неку идеју шта би могло бити? Јел зна неко да ископа шему или service manual на нету за њега? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 23, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хтео је да упали на гурку, али ради само док држим гас. Чим пустим угаси се. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Maj 23, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj da ti se nije olabavio magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Maj 23, 2015 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da nije pukla kajla magnete. mada ako nema varnice namotaji ili pikap... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 23, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мерили смо унимером жице са пикапа и шаљу неки сигнал. Како намотаје проверити? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 5, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Проблем решен Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa podeli sta je bio problem, tome sluzi forum.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 6, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Након што смо проверили све око струје што сам смео сам чачкати нисмо дошли до квара (бобина, цди, инсталација). Након тога отерао код мајстора да скине магнет и установимо да су намотаји прегорели. Након многих контаката нађем једну у деловима и тип ми пошаље намотаје (половне). Склопио мајстор и све ферцера како треба. Пали буквално на чврку. Једино остаје мистерија како су прегорели кад сам га дан пре тога нормално возио, дотерао кући и угасио као човек. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...