kawazoki-1300 0 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Putujem na Kawi-KZ1300,na Spanski GP Jerez,25-26 mart.U koliko je neko zainteresovan za tu voznju i zajednicki put od 3000km...,Hrvatska,Slovenija,Trst,Milano,Djenova (opcija 1 : trajakt Djenova-Barcelona skracuje put od 850km i time se zaobilazi cote-azur),a to je Nice,Monte Karlo,San Remo,Marselj. Po dogovoru moze da se vozi ta ruta,ja bih je zaobisao sam jer sam to vec odvozio na dva tocka. U Barselonu se trajaktom stize popodne,gde bi bilo lepo obici grad,prenociti i nastaviti prema Valenciji,i dalje prema Jerezu. Posle tri dana na Gp-u u Jerezu,jedina opcija je da se nastavi dalje..,prema Portugaliji jer 14-og aprila je sledeci Gp Estoril.Znaci jednim udarcem ubijamo 2Gp-a,zar to nije logicno.Meni izgleda da je. E....sada ako je neko zainteresovan za tu voznju od dvadesetak dana provedenih na putu i sve to videti,obici,doziveti,nazovite me u vezi dogovora na 064-2222586 Pozdrav,kawazoki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I da spremi cca. 2000e. Mislim da nece biti bas guzve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kawazoki ti si moj idol! Ako ovo tvoje putovanje uspe u potpunosti, jedva cekam i reportazu sa istog. Puno pozdrava i srece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...