Jump to content

Moto Zajednica

Honda Cbr 900 Rr Regler Ili Mozda Akumulator?

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr sc33 1997

dakle nedavno sam kupio Hondu 919 1997 godiste,i prezadovoljan sam,kad sam je kupovao prethodni vlasnik mi je rekao da je akumulator u losem stanju.....i naravno kako nisam imao para tada vozao sam je par dana i akumulator je ubrzo skroz "CRK'O"....pozajmim pare i kupim novi akumulator,stavim i nakon neke krace voznjice od 50-ak kilometara izbaci mi svu kiselinu iz njega,odem kod majstora i kaze mi da mi je crko regler (prepunjava)......pozajmim opet jos para i narucim drugi regler,kupim novu kiselinu i uspem u akumulator i vratim ga u motor (znam da to nije bilo pametno ali sta da se radi),namontira i regler,nije originalni od Honde,malo je jaci,ima dve zice za plus,dve zice za minus itd itd.....majstor je i to spojio,izmerio i punio je perfektno....i pre neki dan ne htede da mi upali,vergla kao da je prazan akmulator,odem kod majstora i opet izmerimo,i sta se desava.......kad zaverglam da upalim motor padne na 9V i onda se puni normalno.....na leru i pod punim gasom bez svetala puni odlicno,na leru pod svetlima puni normalno.....ali pod gasom sa svetlima pada ispod 13........da li je moguce da me zeza to sto sam stavio onaj akumulator ili mi je opet vrisno regler??????

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Verovatno regler...zbog pada napona pri većem broju obrtaja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja